Nå gjør de «Beck»-comeback

Lager åtte nye filmer.

TILBAKE SOM POLITIETTERFORSKERE: Mikael Persbrandt (t.v) og Peter Haber kommer tilbake som politietterforskerne Martin Beck og Gunvald Larsson i nye «Beck»-filmer. Foto: DALSNES / TOR ARNE / Dagbladet
TILBAKE SOM POLITIETTERFORSKERE: Mikael Persbrandt (t.v) og Peter Haber kommer tilbake som politietterforskerne Martin Beck og Gunvald Larsson i nye «Beck»-filmer. Foto: DALSNES / TOR ARNE / Dagbladet Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Innspillingen av de åtte nye «Beck»-filmene vil starte i februar i Sveriges hovedstad, Stockholm.

Filmene vil baseres på tv-serien hvor vi følger politietterforskerne Martin Beck og Gunvald Larsson. Disse rollene skal spilles av Mikael Persbrandt og Peter Haber - de samme skuespillerne som har spilt rollene før. Ingvar Hirdwall kommer også tilbake som nabo-karakteren i serien.

Ny regissør Den siste filmen kom til Norge i 2010.

Fire år senere har Mårten Klingberg, regissøren bak komedien «Cockpit», bestemt seg for å ta opp tråden med dramaserien, når han nå skal regissere de to første filmene.

- Min holdning som regissør er å gjøre scenene troverdige. Jeg har aldri følt meg som noen ordentlig komedieregissør, sier Klingberg til Aftonbladet og understreker at humor i «Beck» er viktig.

Likevel er han også opptatt av realismen i serien.

- Jeg er interessert i de bakomliggende grunnene til hvorfor mennesker begår så mange lovbrudd. Publikummerne skal ikke bare få muligheten til å engasjere seg i heltene våre, men også ofrene og gjerningsmennene, sier regissøren.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer