Nå har Bieber-kaoset startet

Fans villige til å betale 5000 kroner for én billett.

POPULÆR KAR: De fleste fikk med seg at Justin Bieber er en over gjennomsnittet ettertraktet 18-åring da han var i Oslo i mai. I forbindelse med billettsalget til artistens Oslo-konserter 16. og 17. april neste år, har kaoset allerede startet. Foto: Lionel Cironneau / AP Photo / NTB Scanpix
POPULÆR KAR: De fleste fikk med seg at Justin Bieber er en over gjennomsnittet ettertraktet 18-åring da han var i Oslo i mai. I forbindelse med billettsalget til artistens Oslo-konserter 16. og 17. april neste år, har kaoset allerede startet. Foto: Lionel Cironneau / AP Photo / NTB ScanpixVis mer

(Dagbladet): For om lag en uke siden ble det bekreftet at Justin Bieber (18) kommer til Norge for å spille to konserter, 16. og 17. april i Telenor Arena neste år.

Drøye ni måneder før ungpikeidolet igjen er tilbake på norsk jord for å spille hitlåter som «Baby» og «Boyfriend», starter kaoset.

Mandag morgen la nemlig nettsiden Bieberfever.com, som er Biebers offisielle fanklubb, ut et knippe billetter til salgs for sine medlemmer.

Det gikk på ingen måte ubemerket forbi de såkalte «belieberne».

Startet 12 timer for tidlig Det var Aftenposten som i dag først skrev om kaoset som oppstod ved forhåndssalget.

Først skal Bieberfever.com ha startet salget 12 timer før planlagt tid. Deretter skal stor pågang ha ført til tekniske problemer for nettsiden.

«Beliebers - fanklubben Bieber Fever la ut salgslinken ved en feiltagelse nå i kveld og derfor har noen fått kjøpt billetter allerede. Linken ble stengt da feilen ble oppdaget, men det er IKKE utsolgt. Forsalget deres starter som avtalt kl 09.00 i morgen og nesten alle billettene er igjen» skrev arrangørselskapet Atomic Soul på Oslo-konsertenes Facebook-side søndag kveld.

Vil betale 5000 Til tross for at arrangørene forsøker å berolige frustrerte fans, tilbyr noen tilhengere nå å betale 5000 kroner for én Diamond Circle-billett, skriver Aftenposten.

Denne billettypen, som betyr at eieren av den får stå nærmest mulig scenekanten, koster vanligvis 1345 kroner ifølge avisa.

Totalt selges 42 000 billetter til de to konsertene Bieber holder i april. Det offisielle billettsalget starter førstkommende torsdag klokka 09 på Billettservice, opplyser Atomic Soul.

Ifølge selskapet skal også de arrangere et forhåndssalg av billetter. Det skjer onsdag klokka 09, skriver de på Facebook-siden.

I skrivende stund er det 34 810 som ved å trykke på «bli med»-knappen på konsertenes offisielle Facebook-side forteller at de skal på én eller begge konsertene i Oslo neste år.

Revet bort i Sverige Da 12 500 billetter til Biebers konsert på Globen i Stockholm 22. april ble lagt ut for salg fredag, ble billettene revet bort, ifølge DN.se.

Det førte til at en ekstrakonsert 23. april ble satt opp med det samme, og Bieber spiller dermed to konserter også i nabolandet vårt, når han i april drar til Sverige etter å ha spilt for sine norske «beliebers».

Ingen tvil om at Bieber er en populær kar. I mai satte han den norske hovedstaden på hodet: Titusener av tenåringer stormet gatene i håp om å få et lite glimt av 18-åringen.

Under selve konserten, som grunnet stor pågang fra tilhengerne sto i fare for å bli avlyst, måtte rundt 50 unge jenter bæres ut av sceneområdet ved Operataket av hjelpemannskapet.

Arrangørene mottok store mengder kritikk, blant annet fra foreldre og Røde Kors, og i ettertid ble det varslet full oppvask.