Nå har penisen kommet til spillene også

«Full frontal nakenhet» i nye «GTA».

(Dagbladet.no): «Grand Theft Auto»-utvikler Rockstar er ikke ukjent med kontroverser, enten det gjelder sex, vold eller andre ømfintlige temaer.

Da det i «GTA: San Andreas» ble oppdaget en skjult sexscene i spillets kode, brøt kaoset løs - en episode som skulle bli kjent som «Hot coffee».

I dag slippes «The Lost and Damned», den første utvidelsen til fjorårets «GTA IV», på Xbox 360. Og allerede kort tid ut i spillet viser Rockstar at de ikke er redde for oppmerksomhet.

For første gang i dataspillenes historie (om du ser bort fra rene sex-spill), velger de å vise fram en penis i en av kuttscenene.

Scenen skjer når spillets hovedperson Johnny Klebbitz besøker kongressmann Thomas Stubbs på en privat gentleman-klubb. I starten av scenen vandrer Stubbs rundt naken, men med kamerafokuset beroligende plassert fra magen og opp - inntil helt på slutten, der alt blottlegges.

Uvant kost, kan man trygt si - i hvert fall i spillsammenheng. Men kanskje Rockstar har latt seg inspirere av de siste års Hollywood-filmer, der såkalt full frontal mannlig nakenhet ikke er et ukjent fenomen?

Senest var det Jason Segel som lot stelle henge fritt i «Forgetting Sarah Marshall», men før ham har flere kjente skuespillere som Bruce Willis, Harvey Keitel og Ewan McGregor vist alt på film, skriver Defamer.

«The Lost and Damned» er tilgjengelig for nedlasting fra Xbox Live fra og med i dag, og koster 1600 Microsoft-poeng (i underkant av 200 kroner). Om du har begynt å spille det, fortell gjerne om det i kommentarfeltet!

LES OGSÅ: Vi testet flerspillerdelen i «The Lost and Damned»