HYLLET COVER: ​ Hank har covret Veronica Maggios «Vi mot varlden» fra 2016. Den svenske stjerna er overbegeistret over låta. Her er musikkvideoen. Produsent: Anders Rodem / Regi: Fredrik Østbye Vis mer

Hank von Helvete covrer Veronica Maggios «Vi mot världen»

Nå har Veronica Maggio svart hva hun synes om Hank von Helvetes cover av låta hennes

- Jeg føler meg nesten som en ung artist igjen, sier Hans- Erik Dyvik Husby.

(Dagbladet): Tidligere i juli ga Hans-Erik Dyvik Husby, best kjent for folk flest som Hank von Helvete i Turboneger, ut sin egen versjon av Veronica Maggio-låta «Vi mot världen».

Problemet var bare at han og samarbeidspartnerne ikke fikk tak i Maggio og plateselskapet Universal for å høre om de godkjente utgivelsen på forhånd. Etter noen uker kan Dyvik Husby imidlertid puste lettet ut. Veronica Maggio gir nemlig tommelen opp etter å ha hørt Dyvik Husbys versjon av hennes egen låt.

MUSIKKVIDEO: Hans-Erik Dyvik Husby har også laget musikkvideo til Maggios låt. Foto: Flatcity Studio
MUSIKKVIDEO: Hans-Erik Dyvik Husby har også laget musikkvideo til Maggios låt. Foto: Flatcity Studio Vis mer

Glad og smigret

Managementet til Maggio har sendt en kommentar fra den svenske artisten til Fredrik Østby, som er kamerat med Dyvik Husby, og som har samarbeidet med ham på låta.

- Jeg ble så himla glad og smigret da jeg hørte at han hadde laget en cover. Hank er jo helt fantastisk! er Maggios kommentar.

Dagbladet har sett e-posten med Maggios kommentar.

I tillegg skal Maggio ha ønsket å ha med Dyvik Husby på scenen for å synge låta sammen med henne under Slottsfjellfestivalen, forteller Østby.

- Hank hadde konsert i Arendal selv akkurat da, men nå er de blitt enige om å stå sammen på scenen under Nebbenfestivalen i Lillestrøm, sier Østby, som forøvrig også er festivalsjef for Nebbenfestivalen i august.

- Betyr utrolig mye

- Jeg blir ydmyk og takknemlig. Det betyr utrolig mye, sier Hans-Erik Dyvik Husby til Dagbladet.

Han synes det er flott at Maggio satte pris på låta og at hun «har skjønt greia». At de to snart skal stå sammen på scenen er, ifølge ham selv, mer enn han hadde håpet på.

- Hun er en artist man hører på. Hun er glup, sterk og smart. Dette ble en større låt enn jeg hadde ventet meg. Jeg føler meg nesten som en ung artist igjen. Det har tatt av på kort tid. Jeg føler meg litt svimmel også, sier han.

Gladnervøs

Dyvik Husby forteller at det blir stort å stå sammen med Maggio på scenen i august.

- Det blir stas å stå sammen med en av popjentene som er øverst på kartet. I tillegg er det på min nye hjemmebane, Lillestrøm, foran mitt eget folk som har tatt så godt imot meg de siste åra. Jeg har heller ikke stått foran et så stort publikum på snart 10 år. Jeg er gladnervøs, sier han.

Hans-Erik Dyvik Husby har også sammen med Fredrik Østbye og produsent Anders Rodem laget en egen musikkvideo til låta som ikke er blitt vist tidligere.

Se musikkvideoen og hør låta øverst i saken.

I musikkvideoen følges Dyvik Husby fra pub til pub i Lillestrøm. Videoen beskriver ensomheten som noen ganger følger med det å være kjent.