Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

Nå kan de begge returnere i «Breaking Bad»-spinoff

- Vi er med om de vil ha oss.

PÅ GJENSYN?: Bryan Cranston, som spiller Walter White, og Aaron Paul, som spiller Jesse Pinkman, kan begge være å se i den kommende spinoff-serien til «Breaking Bad». Den heter «Better Call Saul», og er ventet klar mellom august og oktober. Foto: NTB Scanpix
PÅ GJENSYN?: Bryan Cranston, som spiller Walter White, og Aaron Paul, som spiller Jesse Pinkman, kan begge være å se i den kommende spinoff-serien til «Breaking Bad». Den heter «Better Call Saul», og er ventet klar mellom august og oktober. Foto: NTB Scanpix Vis mer

(Dagbladet): «Breaking Bad» har siden 2008 vært en av verdens mest populære serier. Den har vunnet Emmy-pris for beste drama, blitt hyllet av kritikerne, og fansen har ikke kunnet takke skaperen, Vince Gilligan nok.

Hele 10 millioner tv-seere tok farvel da siste episode av spenningsserien ble sendt 29. september i fjor.

I desember ble det likevel kjent at fansen kan glede seg over den planlagte spinoff-serien «Better Call Saul», hvor Netflix har sikret seg nettrettighetene til serien for Europa og Latin-Amerika.

- Vil være med Dette vil omhandle den korrupte advokaten Saul Goodman, spilt av Bob Odenkirk. Han står igjen som manges favorittfigur da han medvirket i «Breaking Bad».

Nå kan det også vise seg at de to hovedkarakterene, Walter White och Jesse Pinkman, kan dukke opp i spinoff-serien.

- Både Bryan og jeg vil være med dersom de vil ha oss, sier Aaron Paul, som spiller Jesse Pinkman i et intervju til Details magazine.

Skaperen interessert Gilligan har allerede sagt at han ville vært åpen for å ta duoen med på prosjektet. Tidligere i år hadde han blant annet følgende å si om «Better Call Saul».

- Hvis «Breaking Bad» var 75 prosent drama og 25 prosent komedie, kommer fordelingen i «Better Call Saul» til å være motsatt.

«Better Call Saul» er satt til tida før familefaren Walter White ble Arizonas narkokonge, men Odenkirk har tidligere sagt at serien også kan finne sted etter at «Breaking Bad» sluttet.

Innspillingen starter i mai, og serien skal etter planen ha premiere en gang mellom august og oktober i år.