Nå kan det bli «Prison Break» for kvinner

Spin-off under utvikling.

(Dagbladet.no): «Prison Break» har grunnet seersuksess gått fra en opprinnelig plan om to korte sesonger til tre lengre sesonger.

Nå kan det i tillegg bli «Prison Break» for kvinner, melder Hollywood Reporter.

Tittelen er så langt i planleggingen «Prison Break: Cherry Hill», og handlingen tenkes satt til et kvinnefengsel med den livstidsdømte, gifte middelklassekvinnen Molly som hovedperson.

Fox har bestilt manuskript fra produsentene Matt Olmstead og Zack Estrin.

- Det er en ironisk likhet mellom Molly og «Prison Break»s hovedperson Michael. Begge står i et følelsesmessig kaos, begge har mistet sine elskede og begge vil at de ansvarlige skal blø, forteller Olmstead ifølge Hollywood Reporter.

Produsentene leter nå etter en passende skuespiller, dernest skal karakteren introduseres i «Prison Break» - uvisst i hvilken episode.

Olmstead og Parouse har snakket om en kvinneversjon av «Prison Break» lenge, og «Cherry Hill» skal ha den samme tonen som «Prison».

Les også: Hvor mange ganger kan man egentlig rømme?

RØMMER OG RØMMER: Michael Scofield (Wentworth Miller) i «Prison Break» kan få et kvinnelig speilbilde i den planlagte serien «Cherry Hill». Foto: TV3
RØMMER OG RØMMER: Michael Scofield (Wentworth Miller) i «Prison Break» kan få et kvinnelig speilbilde i den planlagte serien «Cherry Hill». Foto: TV3 Vis mer