Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

Nå kan du bli den nye «Star Wars»-stjerna

Åpne auditions i Storbritannia.

 I HARRISON FORDS FOTSPOR?  «Star Wars»-teamet har åpne auditions i Storbritannia for å besette sin kommende film. Foto: NTB Scanpix
I HARRISON FORDS FOTSPOR? «Star Wars»-teamet har åpne auditions i Storbritannia for å besette sin kommende film. Foto: NTB Scanpix Vis mer

(NTB): Det melder BBC, som skriver at letingen etter «en gatesmart og sterk», foreldreløs tenåringsjente og en «smart og kapabel mann» i slutten av tenårene eller tidlig i tjueårene, begynner senere denne uken.

Meldingen gikk først ut på Twitter, og uten å nevne filmnavnet. Man skal også lete i Nashville og Chicago, så vel som at man også kan søke online.

Lucasfilm vil ikke kommentere noe overfor BBC, men den britiske nyhetskjempen mener rollebeskrivelsene er svært like det som tidligere har vært offentliggjort om den kommende «Star Wars»-filmen.

BBC peker også på at man i tidligere «Star Wars»-filmer har gitt sjansen til svært ukjente skuespillere, som for eksempel Mark Hammill i sin tid - som fikk hovedrollen som Luke Skywalker.

Innspillingen begynner skal ifølge planen starte til våren i Pinewood-studioet utenfor London, med forventet premiere i 2015.

(NTB)