Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

Nå kan du bo som Gudfaren

Den som har lyst til å bo som en skikkelig mafiaboss, kan nå sikre seg praktboligen til selveste Don Corleone, bedre kjent som Gudfaren.

LEGENDARISK: Marlon Brando udødeliggjorde Gudfaren i filmen fra 1972. Nå er huset som ble brukt i filmen til salgs. Foto: AP Photo/Paramount Pictures
LEGENDARISK: Marlon Brando udødeliggjorde Gudfaren i filmen fra 1972. Nå er huset som ble brukt i filmen til salgs. Foto: AP Photo/Paramount Pictures Vis mer

Rett nok har det aldri bodd noen ekte mafiaboss i huset, men den storslåtte eiendommen på Staten Island i New York spilte en sentral rolle i Francis Ford Coppolas film «Gudfaren» fra 1972.

I den Oscar-belønnede filmen var det i dette huset mafiabossen Vito Corleone, som ble spilt av Marlon Brando, holdt hoff.

Skal man være helt ærlig, så filmet Ford Coppola bare huset utvendig, men den nåværende eieren har på egen hånd innredet flere av rommene som eksakte kopier fra scener i filmen. Et av rommene er kontoret der Gudfaren tronet bak sitt massive skrivebord.

Huset er på 580 kvadratmetter og er nå til salgs for i underkant av 20 millioner kroner. For det får du blant annet fem soverom, sju bad og trimrom. Så det er bare å hive seg på telefonen til eiendomsmegleren «and make him an offer he can't refuse», som Don Corleone ville ha sagt det.

(NTB)

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling