LEGENDARISK: Marlon Brando udødeliggjorde Gudfaren i filmen fra 1972. Nå er huset som ble brukt i filmen til salgs. Foto: AP Photo/Paramount Pictures
LEGENDARISK: Marlon Brando udødeliggjorde Gudfaren i filmen fra 1972. Nå er huset som ble brukt i filmen til salgs. Foto: AP Photo/Paramount PicturesVis mer

Nå kan du bo som Gudfaren

Den som har lyst til å bo som en skikkelig mafiaboss, kan nå sikre seg praktboligen til selveste Don Corleone, bedre kjent som Gudfaren.

Rett nok har det aldri bodd noen ekte mafiaboss i huset, men den storslåtte eiendommen på Staten Island i New York spilte en sentral rolle i Francis Ford Coppolas film «Gudfaren» fra 1972.

I den Oscar-belønnede filmen var det i dette huset mafiabossen Vito Corleone, som ble spilt av Marlon Brando, holdt hoff.

Skal man være helt ærlig, så filmet Ford Coppola bare huset utvendig, men den nåværende eieren har på egen hånd innredet flere av rommene som eksakte kopier fra scener i filmen. Et av rommene er kontoret der Gudfaren tronet bak sitt massive skrivebord.

Huset er på 580 kvadratmetter og er nå til salgs for i underkant av 20 millioner kroner. For det får du blant annet fem soverom, sju bad og trimrom. Så det er bare å hive seg på telefonen til eiendomsmegleren «and make him an offer he can't refuse», som Don Corleone ville ha sagt det.

(NTB)