Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

Nå kan du bruke Ron Burgundys truser

«Passformen gir god støtte til din lille ankermann».

BURGUNDYS TRUSER: Om ikke lenge er det premiere på «Anchorman 2: The Legend Continues», og i den forbindelse har det amerikanske undertøymerket Jockey lansert en egen Ron Burgundy-truse. Foto: Filmweb / Jockey®
BURGUNDYS TRUSER: Om ikke lenge er det premiere på «Anchorman 2: The Legend Continues», og i den forbindelse har det amerikanske undertøymerket Jockey lansert en egen Ron Burgundy-truse. Foto: Filmweb / Jockey® Vis mer

(Dagbladet): Det er ti år siden verden ble kjent med den selvgode og jålete nyhetsoppleseren Ron Burgundy gjennom suksessfilmen «Anchorman».

Om få måneder er Will Ferrell igjen å se på kinolerretet som Burgundy i oppfølgeren «Anchorman 2: The Legend Continues», og den ikoniske rollefiguren har den siste tiden fått mye oppmerksomhet.

Tidligere i høst var Burgudy å se i en reklamefilm for den nye modellen til bilmerket Dodge, der han blant annet opplyser om at hanskerommet rommer hele 70 pakker tyggegummi, to kalkunsmørbrød eller 20 linjaler, samt at bilen er 360 ganger bedre enn en hest.

Ron Burgundy-truser Nå har også det amerikanske undertøymerket Jockey fått øynene opp for den pretensiøse nyhetsoppleseren, og i disse dager lanserer de en truse inspirert av TV-stjerna Ron Burgundy.

Samarbeidet startet da en av karakterene i den kommende filmen skulle ha på seg et par underbukser i ekte 80-tallsstil.  Filmens kostymeansvarlige kontaktet Jockey, som har produsert undertøy siden 1876, og merket tilbød seg å lage et par truser spesielt for filmen.

- Jockey og Paramount pratet om hvordan vi kunne samarbeide om å gjøre noe morsomt for filmens fans, og ble enige om å lage en kolleksjon med retro undertøy inspirert av filmen, forteller Jockeys sjef for markedsføring, Dustin Cohn til LATimes.

Undertøyet kommer i to farger, som har fått navnene «Sex Panther Red» og «Beard of Zeus Blue», og disse viser, ifølge Burgundy selv, at man er «kind of a big deal!». Trusene er også designet slik at passformen gir god støtte til «din lille ankermann».

Selv om du kanskje ikke har anlegg for å få en like flott bart som Burgundy, kan du nå altså kjøre hans favorittbil og bruke hans favorittundertøy.