Nå kan du danse i ny Lars Vaular-musikkvideo

Bergensrapperen vil se ungdommelig sjarm og nysgjerrighet i dansekonkurranse.

(Dagbladet): Det var en stund siden bergensrapperen og hitmakeren Lars Vaular (28) hadde gitt ut eget materiale, før han slapp singelen «Nonsense» i mai.

I dag har dbtv.no eksklusiv norgespremiere på musikkvideoen til singelen.

Dansere og hovedrolleinnehavere i videoen ble huket inn av Vaular og regissør André Chochron. Gjennom en audtionrunde (se video) valgte de ut Rania (11) og Johan (10).

Nå skal de lage ny video, og vil ha inn nye bidrag fra danseglad ungdom.

Lav terskel - Jeg håper egentlig bare at folk prøver seg fram, og at vi får inn en del bidrag med forskjellige dansestiler. Det er en veldig lav terskel her, forteller Lars Vaular.

Vaular synes den unge nysgjerrigheten og lekenheten passet perfekt til den første singelen på den kommende platen hans, «1001 hjem».

- Det et poeng for oss å ha noen før tenårene. Det er en fin og nysgjerrig alder, og ungdommen tør å improvisere og prøve seg fram.

Dårlig danser Selv har Vaular ikke tenkt til å danse i sine videoer med det første.

- Nei, jeg er veldig dårlig til å danse selv. En gang i karrieren skal jeg og ha en dansevideo med meg selv. Det skal bli et svar til den årelange dansekritikken. Men først må jeg prate litt med koregrafene om budsjett på dansetrening. Det kan fort bli så dyrt at vi nok må drøye det en tre-fire år, forteller Vaular.

Konkurransen «Dans Nonsense» oppfordrer håpefulle til å filme seg selv danse til låten. Bidragene kan sendes til konkurranse@mer.as vil bli klippet sammen til en ny video som slippes i sommer, og som kommer som bonusmateriale på Vaulars nye album, som kommer i høst.