Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

Nå kan du få møte Justin Bieber

Er du villig til å by høyt nok?

BY PÅ BIEBER: En heldig budgiver kan sikre seg to billetter til Justin Bieber-konsert i april. Her er Bieber fra konserten i Oslo i sommer. Foto: Torbjørn Grønning / Dagbladet
BY PÅ BIEBER: En heldig budgiver kan sikre seg to billetter til Justin Bieber-konsert i april. Her er Bieber fra konserten i Oslo i sommer. Foto: Torbjørn Grønning / Dagbladet Vis mer

(Dagbladet): I sammenheng med innsamling til årets TV-aksjon har P3-aksjonen i dag annonsert rett fra Spikersuppa at de legger ut en ny godbit for auksjon.

Nå kan alle kaste seg på budrunden i håpet om å skaffe seg to billetter til Justin Bieber-konserten, Diamond Circle, i april neste år.

Personlig møte Tenåringsidolet, Justin Bieber, kommer til Oslo i forbindelse med hans «Believe»-turné, og konsertbillettene ble utsolgt nesten like fort som de ble lagt ut.

Personen med det høyeste budet vil ikke bare sikre seg konsertbilletter, men også en meet and greet med den canadiske superstjernen.

Et personlig møte med selveste Justin Bieber. 

Etter bare et par minutter ute på nett lå budet allerede på 16 000 kroner.

Flere gavmilde givere I forbindelse med tv-aksjonen har Silje Reiten Nordnes og Ronny Brede Aase fra P3-morgen teamet opp med Niklas Baarli og Mathias Nylenna fra Verdens rikeste land, for å levere en 80 timer-lang radiosending direkte fra Spikersuppa.

Til innsamling for årets aksjon, i regi av Amnesty, auksjoneres diverse ting og tjenester av flere gavmilde givere.

Blant annet har Toyota'n til Magdi ligget ute for auksjon siden 9. oktober, og høyeste bud ligger på så mye som 37 500 kroner.