Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

Nå kan du krangle på mobilen

Dagbladet.no lanserer debatt på wap.

Irriterer du deg over bilkøen når du sitter på trikken? Slår løsningen på energikrisa deg på vei opp vinterfjellet i skiheisen?

Dagbladet.gir deg nå muligheten til å diskutere det du vil når du selv ønsker det. Du kan følge og delta i debatten også på mobiltelefonen.

Ørliten verdensnyhet

Alle saker som er åpne for kommentarer på Dagbladet.no vil også være mulig å diskutere via mobil.

- Dette er en aldri så liten verdensnyhet som viser at vi mener alvor med leserinvolvering og at vi mener alvor med mobil, sier mobilansvarlig på Dagbladet.no, Erik Saastad. 

Han har gledet seg til å lansere mobildebatten.

- Jeg vet ikke om noen andre mobilutgaver som involverer leserne på denne måten, sier han.

Mot to millioner

DEBATT PÅ MOBIL: - Dette er en aldri så liten verdensnyhet som viser at vi mener alvor med leserinvolvering og at vi mener alvor med mobil, sier mobilansvarlig på Dagbladet.no, Erik Saastad.
DEBATT PÅ MOBIL: - Dette er en aldri så liten verdensnyhet som viser at vi mener alvor med leserinvolvering og at vi mener alvor med mobil, sier mobilansvarlig på Dagbladet.no, Erik Saastad. Vis mer

Dagbladet.no var tidlig ute med brukerdeltakelse på nettsida, og har nå Norges desidert mest tilgjengelige kommentarfunksjon på sakene. Det vet leserne å sette pris på. 

Etter det nye debattsystemet kom i drift for litt over ett år, har deltakelsen økt jevnt. Hver dag skrives det rundt 2500 innlegg i ulike debatter på Dagbladet.no.  Rett før jul mottok Dagbladet.no leserinnlegg nummer én million.

Hvem som taster inn innlegg nummer 10 000 på mobilen gjenstår å se. Vi lover ingen premier, men garanterer engasjert og rask tilbakemelding fra de mange diskusjonsvillige leserne våre.

E-postvarsling

Rett før jul lanserte Dagbladet.no e-postvarsling, slik at du kan velge å få svarene til innlegget ditt tilsendt på e-post. Slik ble det lettere for deg å føre en fornuftig debatt og komme med tilsvar til reaksjoner på ditt innlegg. 

Du kan også følge alle innleggene fra en enkelt debattant via RSS. Denne funksjonen er foreløpig bare tilgjengelig for debattanter som er logget inn

RSS er en måte å følge med på ofte oppdatert innhold på. Du kan lese mer om RSS på Dagbladet.no i denne artikkelen.

Dersom du legger inn RSS-feeden til innleggene du har postet på Dagbladet.no i din RSS leser, får du også direktelenker til alle poster du har gjort i det siste. Det er en grei måte å følge med på reaksjonene på dine innlegg på.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media