Nå kan du spise Valentines-middag på Galtvort

Siste nytt for romantiske Harry Potter-fans.

ROMANTISK AFTEN?: 13. og 14. februar kan de som er villige til å betale spise en romantisk parmiddag i den mest kjente salen på Galtvort. Foto: NTB Scanpix
ROMANTISK AFTEN?: 13. og 14. februar kan de som er villige til å betale spise en romantisk parmiddag i den mest kjente salen på Galtvort. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Det kan være vanskelig å gi slipp på seriene man elsker mest av alt. Da den siste Harry Potter-boka kom i 2007 var det ikke lett for alle å innse at eventyret om trollmannen nå var over.

Forfatter J. K. Rowling har derimot gjort sitt for å holde fansen interesserte og lojale.

Hun oppretta nettsida Pottermore, der man kan følge eventyret videre. I tillegg blir det nå ny film om universet og en teaterforestilling om hovedkarakterene som voksne.

Warner Bros, som har rettighetene til filmene, har også gått langt ut for å tilfredstille fansen. I London er det bygget flere attraksjoner, som en kopi av spisesalen på trollmannsskolen Galtvort.

Der kan spesielt interreserte, dersom man er et par, spise en romantisk middag for to. Det skriver Stylist.

Dersom du og din utkårede begge er ihugga Harry Potter-fanatikere kan dere til den nette sum av 3300 per person spise middag i trollmannshallen.

Det vil ifølge Warner Bros egne nettsider bli servert både kjærlighetseliksirer og «smørterøl».

Menyen er dog noe mindre magisk, med normal «gompe»-mat. En omvisning på Humlesnurrs kontor og ellers rundt om på temaområdet er også inkludert.

Det er derimot ikke alle attraksjoner tilknytta filmserien en bør begi seg ut på. I fjor måtte britisk politi advare fans som gikk langs togskinnene på den ikoniske brua der «Galtvortekspressen» i filmene kjører.

- Vi vet at mange besøkende vil oppleve både viadukten og det naturskjønne området, men det er viktig å ha fornuften i behold, sa politbetjent Nicky Ritchie.

Instagram Følg @dagbladet.no på Instagram

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer