Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

Nå kan du styre vinden med Wii

LostWinds er et nedlastbart spill hvor du får kontrollere selve vinden.

I forrige uke fortalte britiske Frontier Developments at de jobber med et spill som heter «LostWinds». Spillet kommer til Wii, og vil bli solgt i nedlastbar form gjennom WiiWare-tjenesten.

«LostWinds» beskrives som et vakkert eventyr der du får utforske en fargerik verden og løse gåter. Her følger vi Toku, som må gjenopprette en verden som har blitt ødelagt av en ond ånd.

Spillet lar deg kontrollere Toku ved hjelp av nunchuk-kontrolleren. Toku har også en mektig alliert, nemlig vind-ånden, og ved hjelp av Wii-fjernkontrollen kan du styre vinden for å hjelpe Toku rundt i omgivelsene.

«LostWinds» kommer med 22 brett, og etter hvert som du spiller vil du lære nye egenskaper slik at du kan gå tilbake til brett du allerede har fullført og oppdage nye ting ved hjelp av de nye egenskapene dine.

I følge Frontier Developments skal «LostWinds» bli et lanseringsspill for WiiWare-tjenesten. Mer informasjon om spillet kan du finne hos Frontier Developments.

TA KONTROLL: Over selve vinden i «LostWinds». Foto: FRONTIER DEVELOPMENTS
TA KONTROLL: Over selve vinden i «LostWinds». Foto: FRONTIER DEVELOPMENTS Vis mer
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media