Nå kan du synge med i kinosalen

«High School Musical 3» i singalong-versjon.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet.no): For første gang setter Disney opp en singalong-versjon av en kinofilm over hele USA. Det vil si at du kan synge med for full hals på sangene i filmen, uten at sidemannen hysjer på deg.

Det dreier seg selvfølgelig om suksessmusikalen «High School Musical 3», som for tiden topper både amerikanske og norske kinolister for andre uka på rad.

Siden premieren 22. oktober har filmen håvet inn 146 millioner dollar i billettinntekter verden over, ifølge nyhetsbyrået Reuters.

Førstkommende fredag får singalong-versjonen premiere på 126 amerikanske kinoer. Det er foreløpig usikkert om den blir satt opp i Norge.

- Skal vi sette den opp, blir det i originalversjonen, forteller presseansvarlig Cathrine Kanck-Vårdal hos Disney i Norge, til Dagbladet.no.

I så fall kan unge og gamle fans synge med på låter som «Boys are back», «Want it all» og «We\'re all in this together».

«High School Musical 3» følger dermed i fotsporene til musikalene «Hairspray» og «Mamma Mia!», som begge har fått singalong-versjoner.

Men der disse to, og særlig «Mamma Mia!» inneholdt sanger som var godt kjent blant publikum fra før av, er «High School Musical 3»-låtene en god del ferskere. Filmen har bare vært på kino i én uke, mens filmmusikken ble sluppet i butikken fem dager før.

Nå kan du synge med i kinosalen

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer