Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

Nå kan du tekste med rumpa til Kim Kardashian

Lanserer egne emojier.

EMOJIENE DU HAR VENTA PÅ: Om du ikke synes Apple sin emoji-oppdatering for noen måneder siden var tilstrekkelig, kan du snart laste ned Kim Kardashians egne emojier. Kropp og nakenhet er høyt representert i utvalget. Foto: NTB Scanpix / Skjermdump
EMOJIENE DU HAR VENTA PÅ: Om du ikke synes Apple sin emoji-oppdatering for noen måneder siden var tilstrekkelig, kan du snart laste ned Kim Kardashians egne emojier. Kropp og nakenhet er høyt representert i utvalget. Foto: NTB Scanpix / Skjermdump Vis mer

(Dagbladet): 2015 var året alle fikk dilla på emojiene.

De små, fargerike tegnene på mobilen som gjør det enklere å utrykke følelser, har til og med blitt sosialt akseptert som ord. Dette ved at den lattermilde, gråtende emojien ble kåra til årets «ord» av Oxford.

Nå vil realitystjerna Kim Kardashian West også ha en bit av kaka.

Egne emojies I dag lanserer hun sine egne «Kimojis», et knippe egne emojies basert på hennes interesser og liv.

Av det nye utvalget av «Kimojis», som snart lar seg bruke av alle som laster ned applikasjonen ved samme navn, finner vi flere segmenter fra Kardashians liv.

KIMOJI'S APP LAUNCHES TOMORROW!!!

A photo posted by Kim Kardashian West (@kimkardashian) on


Den kjente rumpa, ektemannen Kanye Wests mye omtalte joggesko og selife-hånda er bare et knippe av det vi har i vente.

Kardashian er ikke den første som lanserer sine egne emojies.

Flere har prøvd tidligere, men det har da blitt sendt som bilder og ikke som en del av tekstmeldinga, slik Unicode/Apple sine blir.

Det kan derfor bli dyrt å sende bilder kontra tekstmeldinger, så Kardashian-fans får krysse fingrene for at disse lar seg intergrere som eget tastatur på telefonen.

Mangfold I februar kom en oppdatering som både gledet og rystet mange, nemlig nå at man kunne velge hudfarge på de menneskelige ikonene. Man fikk også muligheten til å bruke emojies som representerte andre parforhold enn heterofile.

KIMOJI

A photo posted by Kim Kardashian West (@kimkardashian) on


Den gang ble også andre flagg lagt til, blant andre Norge sitt.

Instagram Følg @dagbladet.no på Instagram
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media