Nå kan fotballkrigen begynne

«PES 2011» er en verdig utfordrer til «FIFA 11».

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

||| Det er Mesterliga i luften på Old Trafford. Solskjær-sangen runger på tribunene gjennom det meste av kampen, og Manchester United slår Valencia komfortabelt i Champions League-gruppespillet. Det meste føles dermed riktig for en uhelbredelig United-supporter.

Vinnermålet kommer på typisk «Pro Evo»-vis; Scholes slår et luftig innlegg som dupper ned bak det ryggende, forsvarende laget - og rett på hodet til Wayne Rooney som stanger den i krysset fra sju meter. Deilig!

Det er slike øyeblikk som gir Pro Evolution Soccer følelse.

Som fotballspill har denne serien ofte vært best på slike aspekter av opplevelsen, mens «FIFA» er mer overflate, til tider mekanisk og animasjonsfiksert, samt stiller krav om at du må mestre knappesekvenser mer enn selve fotballen som spilles.

Når Konami i vår innrømmet at de har laget underlegne «PES»-spill de siste årene sammenliknet med konkurrenten, og samtidig forskutterte de største, mest omfattende endringene til serien noensinne, ble mange spente og nysgjerrige. Noe slikt forplikter - og kunne potensielt vært spikeren i kista for «PES»-serien om man feilet grovt i dette ambisiøse forsøket.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer