Nå kan vi se frem til «Portal 2»

Dette er ikke en løgn.

|||For spillinteresserte har det denne uken vært tydelig at spillutvikler Valve har hatt noe på gang.

Det hele startet ved at PC-utgaven av «Portal» ble oppdatert til å inkludere mystiske lydsignaler, og etter at mysteriet rundt disse har utviklet seg har det blitt klarere og klarere at vi kunne se frem til en kunngjøring av «Portal 2».

Kunngjøringen har nå kommet, men dessverre har den ikke involvert noen konkrete detaljer om spillet. Det eneste vi vet med sikkerhet er at «Portal 2» lanseres til Xbox 360 og PC kommende førjulsesong.

En omfattende sniktitt på «Portal 2» blir å finne i neste nummer av det amerikanske bladet GameInformer, som også har grafikk på spillet på forsiden (faktisk har det to forskjellige utgaver av forsiden, med to forskjellige bilder).

Bladet vil snart finne veien til leserne, og derfra er det naturligvis kort vei til nettet, så vi trenger nok ikke vente veldig lenge på mer informasjon om dette etterlengtede spillet.

Selve kunngjøringen er forresten litt rar, fordi Valve har understreket tilsynelatende (men neppe) tilfeldige bokstaver. Det er med andre ord liten grunn til å tro at deres underholdende lek med brukerne er avsluttet.

Denne artikkelen er levert av Gamer.no.

Nå kan vi se frem til «Portal 2»