Abba:

Nå kommer det ny musikk fra Abba: - Perfekt timing

Spilte inn musikk sammen for første gang på 35 år.

GJENFORENES: Abba spiller en ny musikk sammen: Fra høyre: Björn Ulvaeus, Agnetha Fältskog, Anni-Frid Lyngstad og Benny Andersson. Bildet ble tatt i 1977. Foto: NTB scanpix
GJENFORENES: Abba spiller en ny musikk sammen: Fra høyre: Björn Ulvaeus, Agnetha Fältskog, Anni-Frid Lyngstad og Benny Andersson. Bildet ble tatt i 1977. Foto: NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Abba er et av tidenes største popband. Nå utgir de ny musikk - 36 år etter at gruppa ble oppløst i 1982.

Det oppgir Abbas manager, Görel Hanser, i en pressemelding, ifølge den svenska avisa Aftonbladet. Det ser ut til at popgruppa spilte inn musikken i løpet av fjoråret.

- Etter 35 år kjente vi alle fire at det hadde vært gøy å gå sammen i studio igjen og lage musikk. Og det gjorde vi. Det føltes som om tiden hadde stått stille og at vi bare hadde vært på ferie, sier bandet i en felles uttalelse.

Abba består av Agnetha Fältskog (68), Björn Ulvaeus (73), Benny Andersson (71), og Anni-Frid Lyngstad (72). De var aktive mellom åra 1972 og 1982.

- Fantastisk

MGP-profil og Abba-entusiast Per Sundnes (51) reagerer med glede når Dagbladet gjør ham oppmerksom på nyheten.

- Det er helt topp. De sitter jo med ræva full av musikk, og det kan ikke bli nok Abba i verden. Samtidig tror de nye generasjonene at «Mamma Mia»-filmen er Abba. Derfor er det fint at de kommer med ny musikk, slik at de får se hvem de egentlig er, sier MGP-nestor Per Sundnes til Dagbladet.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer