Nå kommer disse gutta tilbake på skjermen

«Prison Break» tilbake etter sju år. OBS: SPOILERE

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

(Dagbladet): Det kan være vanskelig å dø på tv. Folkekjære karakterer kan bli skutt, forsvinne eller bli hardt skadd, men likevel fungere optimalt i neste episode.

Natt til 17. mai norsk tid fikk fans av tv-serien «Prison Break» erfare nettopp dette.

Kommer tilbake I serien spiller Wentworth Miller karakteren Michael Scofield, som i sesongfinalen i 2009 ble antatt omkommet. Det etter at han tilsynelatende ble grillet levende av et elektrisk anlegg.

Men den gang ei. I den rykende ferske traileren til seriens oppfølger, foreløpig med tittelen «Prison Break: Sequel», er Scofield levende og i beste velgående.

Det om man ser bort fra at han denne gangen har fortulla seg ned til et fengsel i Yemen.

Fox har foreløpig frigitt lite informasjon om den kommende sesongen. Ifølge IMDb vil serien være premiereklar i september i USA.

I tillegg til at vi får se Scofield igjen, får seerne også møte folkekjære karakterer som Lincoln Burrows (Dominic Purcell) og legen Sara Tancredi (Sarah Wayne Callies).

I tillegg har Scofield og Tancredis sønn blitt stor. I serien spilles han av Christian Michael Cooper.

I rampelyset Til tross for at karakteren Michael Scofield har vært antatt død, har skuespiller Wentworth Miller holdt seg i rampelyset.

For bare noen måneder siden skapte han overskrifter verden over, da han slo tilbake mot fedmehetsen. Dette etter at en Facebook-side hadde laget en såkalt meme av skuespilleren, med tittelen: «Når du slipper ut fra fengsel og finner ut at McDonald's gir bort burgere».

Dette fikk skuespilleren til å åpne seg om både depresjoner og spiseforstyrrelser, og han høstet masse ros.

Miller fikk også massiv oppmerksomhet i 2013, da han kom ut av skapet som homofil i protest mot en russisk lov.

TILBAKE OG LEVENDE: I den kommende femte sesongen av «Prison Break» dukker Michael Scofield, spilt av Wentworth Miller, opp igjen. Det etter at han ble antatt død. Foto: Fox, NTB Scanpix
TILBAKE OG LEVENDE: I den kommende femte sesongen av «Prison Break» dukker Michael Scofield, spilt av Wentworth Miller, opp igjen. Det etter at han ble antatt død. Foto: Fox, NTB Scanpix Vis mer

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer