GIGANTSERIE: Andy Cohens største suksess er den høypopulære «The Real Housewives»-serien, om de hjemmeværende konene til kjendiser, finanstopper og andre godt bemidlede menn.
GIGANTSERIE: Andy Cohens største suksess er den høypopulære «The Real Housewives»-serien, om de hjemmeværende konene til kjendiser, finanstopper og andre godt bemidlede menn.Vis mer

Nå kommer et eget reality-program for folk som har ligget med kjendiser

Fra «The Real Housewives»-mogulen.

(Filtermagasin.no):  Det spirer og gror i reality-floraen, særlig på denne tiden av året når mange av de største selskapene vil fylle årets program med ferskt kjøtt.

Sånn sett må det nye konseptet til sjangermogulen Andy Cohen («The Real Housewives») kunne sies å være noe helt for seg selv.

«I Slept With a Celebrity» handler enkelt og greit om helt alminnelige folk som har ligget med kjendiser, skriver Hollywood Reporter.

Historiestund

Hver uke skal to gjester fortelle an animert historie om hvordan de møttes, hva de gjorde og fortrinnsvis hvordan kvelden utartet seg.

Ifølge nettstedet endte mange av møtene opp med å bli one night stands. Det er ikke helt klart om man får vite hvem den aktuelle kjendisen er eller ikke.

Programmet skal i hvert fall ikke ha noe manus fra produsentenes side, men lene seg på sladder og historier fra de påmeldte.

I skrivende stund har ingen kanaler sikret seg enerett på serien, men Cohen er etter sigende på frierferd hos tv-nettverkene i disse dager.

Populær sjanger

Mange av de siste årenes største seriesuksesser har befunnet seg godt inne i reality-segmentet, noe som preger sendeflaten til flere av de største kanalene både i inn- og utland.

Det har både vekket interessen hos aktører som typisk har jobbet i andre deler av tv-verdenen, og gjort nåløyet trangere for nye programmer som vil overleve.

For eksempel har Mark Wahlberg nettopp fått klarsignal til å begynne å filme et program om en gjeng ambisiøse ølbryggere ved prestisjeuniversitetet MIT i Boston.

Tidligere har han og familien også laget et program om å drive sin egen hamburgerrestaurant, kalt «Wahlburgers».

Noen av de største utenlandske programmene finner også sin vei til Norge. For eksempel er reality-serien «Utopia», hvor deltakerne skal etablere et helt nytt samfunn over et år, på vei til våre trakter.