Nå kommer «Guitar Hero 5»

Sett sammen bandet akkurat som du vil.

«GUITAR HERO 5» TIL HØSTEN: Activision ligger ikke på latsida med «Guitar Hero»-serien.
«GUITAR HERO 5» TIL HØSTEN: Activision ligger ikke på latsida med «Guitar Hero»-serien.Vis mer

|||(Dagbladet.no): Uten forvarsel dukket i dag en pressemelding om «Guitar Hero 5» opp i innboksen.

Spillet, som vil følge opp fjorårets «Guitar Hero: World Tour», skal ifølge Activision slippes til høsten. Det vil da bli det hittil største spillet i den millionselgende «Guitar Hero»-serien.

For første gang vil spillerne selv få bestemme hvilke og hvor mange instrumenter det skal være i hvert band. Dette betyr at du for eksempel kan ha to gitarer og to trommesett, tre gitarer og en mikrofon, eller fire trommsett i bandet om du vil.

- Enhver kombinasjon er mulig, noe som gir spillerne muligheten til oppleve musikk på deres helt egen måte, står det i pressemeldingen.

Med en blanding mellom dagens største rockestjerner og klassiske rockelåter skal musikkutvalget kunne tilby noe for alle. 85 masterspor fra band som Kings of Leon, The Rolling Stones, The White Stripes, Santana, Vampire Weekend, Tom Petty, Johnny Cash og Bob Dylan nevnes, og over 25 band fra en rekke musikksjangere vil gjøre sin spilldebut.

Også med nye moduser som «Party Play» og «RockFest» vil spillopplevelsen utvides. «Party Play» lar folk hoppe inn og ut av spillet underveis i sangene, mens «RockFest» blir en større konkurransemodus for både online- og stuekonkurranser.

Sanger man har lastet ned til «Guitar Hero: World Tour» vil fungere også med «Guitar Hero 5», og vil automatisk bli oppgradert for å understøtte de nye funksjonene i «Guitar Hero 5».

- «Guitar Hero» er dagens musikkplattform fordi det feirer den sosiale naturen til musikk, og fører fansen nærmere musikken og artistene de elsker, samtidig som de får dele og oppdage musikken med venner, familie og onlinesamfunn, sier «Guitar Hero»-sjef Dan Rosenweig i pressemeldingen.

SETT SAMMEN BANDET SOM DU VIL: Her er det for eksempel tre trommiser og en gitarist på scenen samtidig. Kan bli en livlig (og plasskrevende) opplevelse i stua.
SETT SAMMEN BANDET SOM DU VIL: Her er det for eksempel tre trommiser og en gitarist på scenen samtidig. Kan bli en livlig (og plasskrevende) opplevelse i stua. Vis mer