ISABELLA MARTINSEN: Etter ett års pause blir hun igjen å se på TV-skjermen som værpresentatør på «God morgen Norge». 
Foto: Nina Hansen / Dagbladet
ISABELLA MARTINSEN: Etter ett års pause blir hun igjen å se på TV-skjermen som værpresentatør på «God morgen Norge». Foto: Nina Hansen / DagbladetVis mer

Nå kommer hun tilbake på skjermen

Isabella Martinsen gjør comeback på TV 2.

(Dagbladet): Etter ti år som værpresentatør i TV 2 hadde Isabella Martinsen (32) sin aller siste værmelding på nyttårsaften i 2010.

I stedet for værmeldingene valgte hun heller å satse på en karriere som fotograf, og startet på fotokurs i Oslo.

Nå skal hun imidlertid tilbake på skjermen, som værpresentatør på «God morgen Norge» i samarbeid med Ane Nyrerød, melder «God morgen Norge».

Gjør comeback - Det er utrolig hyggelig å bli satt pris på, og jeg valgte å si ja da jeg ble spurt av Storm og TV 2 om å komme tilbake på skjermen etter ett års fravær, sier Martinsen til «God morgen Norge».

32-åringen skal overta etter May Lisbeth Myrvang Midtgård, som nå tar fatt på nye utfordringer som lottovertinne, skriver «God morgen Norge».

Selv om Martinsen nå tar fatt på sin karriere som værpresentatør igjen, betyr ikke det at hun gir opp fotodrømmen.

- Det er en perfekt kombinasjon for meg å melde morgenværet på halv tid, og fortsette med spennende fotooppdrag. Kombinasjonen gir meg en stor frihet, og ettersom jeg nå bor fast i Oslo, er dette en perfekt løsning for meg, sier hun til «God morgen Norge».

Møter mange nye utfordringer — Værpresentatørene i TV 2 har ønsket meg tilbake på jobb og gitt uttrykk for det, og det setter jeg veldig pris på. Jeg må innrømme at jeg har savnet mine gode kollegaer i TV 2, selv om jeg har en ny og spennende verden med fotooppdrag rundt meg.

Selv om hun har mange års erfaring med værmelding på TV-skjermen, er det likevel noen ting som blir nytt og uvant for Martinsen i den nye jobben.

- Det blir nytt for meg å jobbe i en redaksjon som «God morgen Norge», og ikke som selvstendig presentatør. Den største utfordringen blir nok å stå opp midt på natten. Nå bør jeg vel tenke fornuftig, og legge meg samtidig som datteren min, sier hun til «God morgen Norge».