Nå kommer jobb-Facebook

Helt ny Facebook kan komme i januar. Den skal erobre arbeidsdagen.

NY FACEBOOK: Nettgiganten vil at du skal bruke Facebook til å jobbe. Foto: Benjamin A. Ward / Dagbladet
NY FACEBOOK: Nettgiganten vil at du skal bruke Facebook til å jobbe. Foto: Benjamin A. Ward / Dagbladet Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): På «Facebook at Work» er tanken at du skal kunne ha en profil løsrevet fra den private, med alle sine familiebilder og personlige oppdateringer, og chatte med kolleger, holde kontakten med bransjen og samarbeide om dokumenter.

Litt Linkedin, litt Outlook og litt Google Drive - men i Facebooks innarbeidede, blåhvite design, og med den kjente nyhetsfeeden og muligheten til å opprette egne grupper.

Ifølge Wall Street Journal kan den nye facebooken bli rullet ut allerede i januar - selv om ingen i Facebook kan bekrefte det ennå.

Financial Times har tidligere skrevet at Facebooks egne ansatte med hell har brukt det sosiale mediet i det daglige arbeidet, og at arbeidet med en ny Facebook-versjon til jobb-bruk startet i fjor.

Må overbevise Å etablere det definitive sosiale mediet for jobb-bruk har lenge vært en våt drøm for teknologigantene. Microsoft punget i forfjor ut over ti milliarder kroner for det business-rettede sosiale mediet Yammer.

Ifølge FT blir det store spørsmålet om Facebook klarer å overbevise bedrifter om at det er trygt å jobbe på deres plattform, og at informasjonen som deles her ikke kan spores av konkurrenter.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer