Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

Reese Witherspoon

Nå kommer «Legally Blonde 3»

Reese Witherspoon er tilbake som den rosakledte advokaten.

ROSA: Den første «Legally Blonde» fulgte den hyperaktive sorotity-jenta Elle Woods, som begynner på Harvard for å vinne tilbake ekskjæresten.
ROSA: Den første «Legally Blonde» fulgte den hyperaktive sorotity-jenta Elle Woods, som begynner på Harvard for å vinne tilbake ekskjæresten. Vis mer

15 år etter «Legally Blonde 2: Red, White and Blonde» melder Bustle.com at Reese Witherspoon nok en gang skal spille sorority-jenta Elle Woods på det store lerettet.

Ryktene om den tredje filmen i den populære serien har svirret lenge, og i går tok Witherspoon til instagram for å bekrefte dem. Videoen viser Witherspoon i den rosa bikinien hun brukte i et «video essay» i den første filmen, med bildeteksten «It’s true... #LegallyBlonde3».

Premierer Valentine's Day

Ifølgen Variety er det foreløpig ingen regissør knyttet til prosjektet, men Witherspoon skal selv produsere filmen gjennom produksjonsselskapet Hello Sunshine, og premieredatoen er passende nok satt til Valentine's Day 2020.

It’s true... #LegallyBlonde3

A post shared by Reese Witherspoon (@reesewitherspoon) on

Legally Blonde kom ut i 2001, og fulgte den overoptimistiske og hyperaktive sorority-jenta Elle («sororities» er studentforeninger for kvinner på amerikanske universiteter, journ.anm.) som prøver å vinne tilbake ekskjæresten sin ved å ta en utdannelse i jus på Harvard. Prioriteringene hennes endrer seg derimot drastisk i løpet av to år på skolen. Filmen var en braksuksess, og dro inn 141,8 millioner dollar internasjonalt. I den nesten like populære oppfølgeren møter vi Elle, nå en fremgangsrik advokat, som dyrevernsaktivist i Washington DC.

- Positivitet

I januar i fjor uttalte Witherspoon at hun tror det rosakledte feministikonet kan være ekstra viktig i Trumps USA - og viser til at presidenten har kommet med flere støtende uttalelser om kvinner.

- Jeg tror kvinner trenger den typen positivitet akkurat nå, sa hun til Bustle.com.

- Det hadde vært kult å se Elle som høyesterettsdommer - eller kanskje til og med presidentkandidat.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media