Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

Nå kommer Miley Cyrus' pappa til Norge

Billy Ray Cyrus skal på countryfestival i Seljord.

KOMMER TIL NORGE: Billy Ray Cyrus kommer til Seljord for å spille på countryfestivalen. Det er heller tvilsomt om datteren Miley blir med. Foto: Michaela Rehle/Reuters/Scanpix
KOMMER TIL NORGE: Billy Ray Cyrus kommer til Seljord for å spille på countryfestivalen. Det er heller tvilsomt om datteren Miley blir med. Foto: Michaela Rehle/Reuters/Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Countrysangeren Billy Ray Cyrus - snart mer kjent som faren til Miley - er nyeste navn ut på artistlisten til Seljord.

30. juli står han på hovedscenen «Fjoset», melder arrangørene.

Countryfestivalen i Seljord arrangeres i 2011 for 13. gang og er Nordens største i sitt slag, med nærmere 30.000 publikummere over fire dager.

- Det blir garantert allsang når Billy Ray Cyrus går på scenen i Seljord, lokker daglig leder av Contryfestivalen Seljord, Egil Moen:

- Publikum vil oppleve en artist som har et bredt register å spille på, i tillegg til at han står bak en låt som absolutt «alle» kan.

Billy Ray Cyrus (49) slo gjennom i 1992 med singelen «Achy Breaky Heart», som gjorde det bra på listene rundt i verden også. Albumet sangen var hentet fra, debutalbumet «Some Gave It All», lå på VG-listen her hjemme i 12 uker og var oppe på 5. plass.

I alt har han gitt ut 11 studioalbum, som har solgt mer enn 25 millioner eksemplarer.

I sommer startet han sørstatsrockebandet Brother Clyde, der blant andre trommeslageren Samantha Maloney, tidligere kjent fra Mötley Crüe, Eagles of Death Metal og Hole, er med. Det selvtitulerte debutalbumet kom i sommer.

I serien om barnestjernen «Hannah Montana» spiller han faren til sin egen datter, Miley Cyrus.

 (NTB)

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!