Nå kommer Mrs. Doubtfire tilbake

Over 20 år etter suksessen.

GJENOPPSTÅR:  I 1993 hadde komedien «Mrs. Doubtfire» premiere. Filmen ble umiddelbart en suksess, og den nest mest sett det året. Nå jobbes det med et nytt manus til en oppfølger. Foto: 20TH CENTURY FOX / Stella Pictures
GJENOPPSTÅR: I 1993 hadde komedien «Mrs. Doubtfire» premiere. Filmen ble umiddelbart en suksess, og den nest mest sett det året. Nå jobbes det med et nytt manus til en oppfølger. Foto: 20TH CENTURY FOX / Stella Pictures Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): I 1993 kom komedien «Mrs. Doubtfire» med Robin Williams i hovedrollen. Filmen ble raskt en enorm suksess, og en av de mest innbringende filmene det året, bare slått av «Jurassic Park».

Filmen hadde et produksjonsbudsjett på 25 millioner dollar, og spilte inn over svimlende 441 millioner dollar på verdensbasis, ifølge Boxofficemojo.com.

- Gjenoppstår Nå - 21 år etter megasuksessen - planlegges det en oppfølger av «Mrs. Doubtfire». Det skriver Hollywood reporter på sine nettsider.

Det er selskapet Fox 2000 som skal produsere filmen, og David Berenbaum, som blant annet har skrevet manuset til «Elf», skal stå for manuset.

Oppfølgeren vil gjenforene regissør Chris Columbus og skuespiller Robin Williams, skriver avisa videre.

Komedien «Mrs. Doubtfire» fra 1993 er basert på romanen «Alias Madame Doubtfire» av Anne Fine, og handler om en nyskilt far som kler seg ut som ei kvinnelig hushjelp for å få tilbringe mer tid med sine barn. Dette gir selvfølgelig grobunn for komiske situasjoner og forviklinger.

Nytt forsøk Allerede i 2001 startet arbeidet med en oppfølger, men på grunn av manusproblemer startet omskrivingen i 2006. Filmen skulle ha premiere året etter, men da det ble nye problemer med teksten ble hele manuset skrotet.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer