Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

Nintendo NES tilbake

Nå kommer NES tilbake i butikkhyllene

Nintendo hører på etterspørselen fra fansen.

TILBAKE: Spillkonsollen ble revet ut av hyllene da den ble lansert i november 2017. Nå er den tilbake. Foto: Nintendo
TILBAKE: Spillkonsollen ble revet ut av hyllene da den ble lansert i november 2017. Nå er den tilbake. Foto: Nintendo Vis mer

Da Nintendo lanserte Nintendo NES-konsollen i miniformat høsten 2016, var interessen mye høyere enn forventet. Allerede før konsollene kom i butikkhyllene, var alle eksemplarer forhåndsbestilt, og mange fans sto skuffet igjen uten sitt eget eksemplar.

Allerede da lovet Nintendo at konsollen ville komme tilbake i hyllene etter en stund, og nå har vi fått den endelige datoen.

Snart tilbake

29. juni 2018 kommer Nintendo NES Classic Mini Edition tilbake i butikkene, melder Nintendo selv på Twitter.

- Denne konsollen, og SNES Classic Edition, er forventet å være tilgjengelig gjennom hele året, skriver de.

VANSKELIG: Christopher Robin er begeistret for «Donkey Kong Country: Tropical Freeze», og mener blant annet at spillet har en av tidenes mest ambisiøse 2D-plattformer Vil du se mer av Dagbladet Spill? https://goo.gl/L6b1YP Følg oss også på Instagram: https://www.instagram.com/dagbladetspill/ Vis mer

Konsollen vil koste 60 dollar i USA, mens norske nettbutikker som Netonnet og Platekompaniet melder at konsollen vil koste et sted mellom 790 og 1249 kroner. De angir også 30. juni som sin slippdato.

Fremdeles de samme spillene

Den lille miniversjonen av Nintendos klassiske 8-bits-konsoll vil fremdeles inneholde de samme 30 spillene vi så forrige gang.

Innebygd i konsollen vil du blant annet finne klassikerne Metroid, Mega Man 2, Excitebike – og selvfølgelig alle de tre Super Mario Bros.-spillene.

NES Classic Mini kan plugges rett i en hvilken som helst tv som støtter HDMI. Den lille konsollen har samme utseende og følelse som den originale spillkonsollen, den er bare mye mindre.

Følg DagbladetSpill på Youtube for å holde deg oppdatert om gaming!

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media