Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

Gossip Girl:

Nå kommer nye episoder

Ny strømmetjeneste gjenoppliver «Gossip Girl».

XOXO: I «Gossip Girl» fikk TV-seerne følge livene til en gjeng rike ungdommer på Manhattan - samt noen ikke fullt så rike, som prøvde å få innpass i gjengen. Snart kan fansen glede seg over nye episoder. Foto: NTB Scanpix
XOXO: I «Gossip Girl» fikk TV-seerne følge livene til en gjeng rike ungdommer på Manhattan - samt noen ikke fullt så rike, som prøvde å få innpass i gjengen. Snart kan fansen glede seg over nye episoder. Foto: NTB Scanpix Vis mer

«You know you love me … XOXO, Gossip Girl».

Slik lød den velkjente introen til den amerikanske TV-serien «Gossip Girl». Mellom 2007 og 2012 ble det laget seks sesonger av tenåringsdramaet, som lot seerne få innblikk i opp- og nedturene til en gjeng velbemidlede ungdommer på Manhattan.

Nå gjenopplives serien, skriver E! News.

Det er den nye strømmetjenesten HBO Max som har bestilt ti flunkende nye «Gossip Girl»-episoder.

Åtte år seinere

Hadde du håpet på et gjensyn med Serena, Blair, Dan og resten av gjengen fra de opprinnelige episodene, blir du trolig skuffet. E! News skriver at den kommende sesongen vil følge en ny gruppe av rike Manhattan-ungdommer.

«Gossip Girl» er betegnelsen på en anonym blogger som deler hemmeligheter fra eliteungdommenes liv på nett. Sladderjentas identitet ble avslørt i sjette sesong.

Den kommende sesongen vil ta opp tråden åtte år etter at den originale Gossip Girl-bloggen ble lagt død, skriver E! News. Nå er det en ny generasjon tenåringer som får vite hva det vil si å leve under Gossip Girls røntgenblikk.

New York Post skriver at den nye sesongen vil tematisere hvordan sosiale medier har påvirket verden.

HBO Max er WarnerMedias kommende strømmetjeneste, og lanseres våren 2020, ifølge Hollywood Reporter.

KLER AV SEG: Gossip Girl-stjerna Taylor Momsen har aldri vært redd for å sjokkere. I 2012 leste hun dikt splitter naken. Vis mer Vis mer Vis mer

Gjennombrudd

De opprinnelige «Gossip Girl»-sesongene gjorde flere av skuespillerne til internasjonale stjerner.

BLIR TREBARNSFORELDRE: Skuespillerparet Blake Lively og Ryan Reynolds venter barn nummer tre. Foto: NTB Scanpix
BLIR TREBARNSFORELDRE: Skuespillerparet Blake Lively og Ryan Reynolds venter barn nummer tre. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Mest kjent er kanskje Blake Lively (31). Hun hadde hovedrollen som hele skolens it-jente Serena van der Woodsen, som viste seg å bære på mørke hemmeligheter.

Lively har vært å se i filmer som «Green Lantern» «Savages» og «The Shallows». Hun ble gift med skuespillerkollega Ryan Reynolds i 2012. Paret har to barn sammen, og i mai ble det kjent at nummer tre er på vei, skriver Elle.

Serena van der Woodsens av-og-på-kjæreste i serien, Dan Humphrey, ble spilt av Penn Badgley (32). Ifølge Teen Vogue var Badgley og Lively et par i virkeligheten også, men slo opp i 2010 etter å ha datet i tre år.

Badgley har hovedrollen i Netflix-serien «You», der han spiller stalkeren Joe Goldberg. Digital Spy skriver at sesong nummer to er på vei.

32-åringen er gift med sangeren Domino Kirke - som for øvrig er søstera til «Girls»-skuespiller Jemima Kirke.

I HARDT VÆR: Ed Westwick måtte svare for harde anklager under metoo-kampanjen. Her under «Gossip Girl»-innspilling i 2009 med kollega Leighton Meester. Foto: NTB Scanpix
I HARDT VÆR: Ed Westwick måtte svare for harde anklager under metoo-kampanjen. Her under «Gossip Girl»-innspilling i 2009 med kollega Leighton Meester. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Anklaget for voldtekt

En annen av seriens stjerner, Ed Westwick (32), har vært gjenstand for overskrifter av det mindre hyggelige slaget.

Briten hadde rollen som rikmannssønnen Chuck Bass.

Under metoo-kampanjen anklaget to kvinner Westwick for voldtekt, mens en tredje anklaget ham for seksuell trakassering.

I juli i fjor ble det kjent at briten ikke vil bli straffeforfulgt. Ifølge The Guardian var det ikke tilstrekkelig med bevis til å trekke Westwick for retten.

Skuespilleren har hele tida tatt avstand fra anklagene og bedyret sin uskyld.

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!