Gossip Girl:

Nå kommer nye episoder

Ny strømmetjeneste gjenoppliver «Gossip Girl».

XOXO: I «Gossip Girl» fikk TV-seerne følge livene til en gjeng rike ungdommer på Manhattan - samt noen ikke fullt så rike, som prøvde å få innpass i gjengen. Snart kan fansen glede seg over nye episoder. Foto: NTB Scanpix
XOXO: I «Gossip Girl» fikk TV-seerne følge livene til en gjeng rike ungdommer på Manhattan - samt noen ikke fullt så rike, som prøvde å få innpass i gjengen. Snart kan fansen glede seg over nye episoder. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

«You know you love me … XOXO, Gossip Girl».

Slik lød den velkjente introen til den amerikanske TV-serien «Gossip Girl». Mellom 2007 og 2012 ble det laget seks sesonger av tenåringsdramaet, som lot seerne få innblikk i opp- og nedturene til en gjeng velbemidlede ungdommer på Manhattan.

Nå gjenopplives serien, skriver E! News.

Det er den nye strømmetjenesten HBO Max som har bestilt ti flunkende nye «Gossip Girl»-episoder.

Åtte år seinere

Hadde du håpet på et gjensyn med Serena, Blair, Dan og resten av gjengen fra de opprinnelige episodene, blir du trolig skuffet. E! News skriver at den kommende sesongen vil følge en ny gruppe av rike Manhattan-ungdommer.

«Gossip Girl» er betegnelsen på en anonym blogger som deler hemmeligheter fra eliteungdommenes liv på nett. Sladderjentas identitet ble avslørt i sjette sesong.

Den kommende sesongen vil ta opp tråden åtte år etter at den originale Gossip Girl-bloggen ble lagt død, skriver E! News. Nå er det en ny generasjon tenåringer som får vite hva det vil si å leve under Gossip Girls røntgenblikk.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer