Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

Nå kommer «Skate 3»

Handler om samarbeid på brettet.

|||Electronic Arts' «Skate»-serie er blitt svært populær, og i mai 2010 kommer det neste spillet i serien til Xbox 360 og PS3.

Den store nyheten denne gangen er at fokuset ikke er på deg som individ, men heller den gruppen du er med i. Spillere kan slå seg sammen i lag, og utføre lagbaserte oppdrag hvor de kjemper mot rivaliserende grupper.

- Det sosiale aspektet av Skate-franchisen er noe vi alltid har omfavnet, men vi har aldri gjort noe i den skalaen du vil se i «Skate 3», sier Jason DeLong, som er seniorprodusent hos EA Black Box.

Han fortsetter:

- Vi gir spillerne en veldig unik opplevelse, hvor de får verktøyene de trenger til å bygge det ultimate laget, eller bare hygge seg med vennene sine.

Handlingen foregår i helt nye omgivelser, og i tillegg til det lagbaserte fokuset loves vi en mengde ulike verktøy som blant annet lar deg designe dine egne baner og lage videoer som du kan dele med andre.

Denne artikkelen er levert av Gamer.no.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling