Nå kommer «The Matrix 4»

Keanu Reeves og Carrie-Anne Moss er tilbake i rollene som Neo og Trinity.

«THE ONE»: I «The Matrix»-filmene spiller Keanu Reeves rollen som Neo, en datahacker som finner ut at at hele livet hans har utspilt seg i en simulert datavirkelighet. Foto: Warner Bros / IMDb
«THE ONE»: I «The Matrix»-filmene spiller Keanu Reeves rollen som Neo, en datahacker som finner ut at at hele livet hans har utspilt seg i en simulert datavirkelighet. Foto: Warner Bros / IMDb Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

I 2020 begynner trolig innspillingen av den fjerde filmen i «The Matrix»-sagaen. Dette melder blant annet Variety.

Keanu Reeves og Carrie-Anne Moss er tilbake i rollene som hackerne Neo og Trinity, og i registolen sitter Lana Wachowski, som regisserte originalen sammen med søsteren Lilly Wachowski.

- Mange av ideene om virkeligheten som Lilly og jeg utforsket for 20 år siden, er enda mer relevante i dag. Jeg er veldig glad for å ha disse karakterene tilbake i livet mitt, og takknemlig for muligheten til å jobbe med de briljante vennene mine, sier regissøren i en uttalelse gjengitt av The Guardian.

Datasimulert virkelighet

Det er 20 år siden Reeves første gang dukket unna kuleregn i den første «Matrix»-filmen. Filmen følger hackeren Neo, som får vite at det han tror har vært livet hans, egentlig bare har utspilt seg i en datasimulering.

I virkeligheten ligger han komatøs i en mekanisk livmor sammen med brorparten av menneskeheten, som har blitt omgjort til levende batterier av ondsinnede datamaskiner etter en blodig krig. Snart finner Neo ut at han spiller en helt spesiell rolle i kampen om menneskehetens skjebne.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer