POPPIS: Zayn Malik, Liam Payne, Niall Horan, Louis Tomlinson og Harry Styles i One Direction kommer til Oslo den 7. mai til neste år. Foto: NTB Scanpix
POPPIS: Zayn Malik, Liam Payne, Niall Horan, Louis Tomlinson og Harry Styles i One Direction kommer til Oslo den 7. mai til neste år. Foto: NTB ScanpixVis mer

Nå kommer ungjentene til å gå bananas i Oslo - igjen

One Direction er verdens største boyband.

(Dagbladet): Etter å ha blitt møysommelig satt sammen av musikkrealitykongen Simon Cowell gjennom den britiske versjonen av X Factor, har One Direction blitt verdens største boyband akkurat nå.

I fjor solgte de godt over 12 millioner album og ble de første britene som havna på toppen av den amerikanske albumlista med et debutalbum.

For første gang i Norge Tenåringsidolet Justin Bieber er kjent for å ha en av verdens galeste og mest dedikerte fanskarer i sine «beliebere», en gjeng som ikke gikk av veien for å sette Oslo på hodet da helten besøkte hovedstaden i vår. Men One Directions egne «directioners» er neppe så langt unna.

Oslo-politet vil kanskje derfor vurdere å hente inn ekstramannskaper den 7. mai til neste år, for da kommer Niall Horan (19), Harry Styles (18), Louis Tomlinson (20), Liam Payne (19) og Zayn Malik (19) i One Direction til Norge for første gang.

Det bekrefter konsertarrangøren Live Nation overfor Dagbladet.

Konserten blir holdt i Telenor Arena utenfor Oslo, og billettene legges ut for ordinært salg fredag. 2. november klokka 09.00.

Gutta er for tiden aktuell med albumet «Take Me Home», som kommer ut den 12. november. Førstesingelen «Live While We're Young» debuterte på tredjeplass på den amerikanske singellista, noe ingen andre britiske band har klart før dem.    

Når gutta blir spurt om grunnen til den vanvittige suksessen, innrømmer de gladelig at de stjeler rått fra tidligere boybandpionerer.

- Når vi er på scenen innbiller vi oss noen ganger at vi er noen andre, eller later som om vi er i deres situasjon. Liam er en Take That-gutt. Han tror han er Gary Barlow, har Louis Tomlinson sagt til The Daily Star.

Bromanse Og som Justin Bieber, har hans britiske kolleger også måttet godta å få satt spørsmålstegn ved seksualiteten sin.

Det tette vennskapet mellom Louis Tomlinson og Harry Styles har ikke fått gå upåaktet hen. Gutta kjente ikke hverandre før «X Factor». Nå henger de alltid sammen, og er heller ikke redd for å ta på hverandre offentlig.

«Bromansen» mellom de to har gitt dem eget kallenavn, Larry Stylinson, som altså er en blanding av Louis Tomlinson og Harry Styles. I sosiale medier og på blogger spres flere bilder og historier om de to, ofte med et visst homoerotisk innhold.

- Det var morsomt i begynnelsen, men nå er det vanskelig å takle ettersom jeg er i et forhold. Harry og jeg er bestevenner, folk følger med på alle bevegelsene våre og det påvirker faktisk hvordan Harry og jeg er overfor hverandre i offentlighet, sier Tomlinson til fanbloggen Storyboard.

- Vi har lyst til å tulle og fleipe, men det virker som det oppstår et nytt rykte hver gang vi gjør noe. Jeg oppfører meg på samme måte med Harry som jeg gjør med alle de andre gutta og med barndomskompisen min, Stan, sier han.