Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

- Nå må ikke du røpe for mye her!

Bård Ylvisåker fikk Hong Kong-munnkurv av broren.

I HONG KONG: Ylvis-gutta kom til Hong Kong i går. Der skal de opptre på Asias største tv-sendte musikkshow. Foto: Jonas Pettersen
I HONG KONG: Ylvis-gutta kom til Hong Kong i går. Der skal de opptre på Asias største tv-sendte musikkshow. Foto: Jonas Pettersen Vis mer

HONG KONG (Dagbladet): Ylvis er denne uka i Hong Kong i Asia for å opptre på Mnet Asian Music Awards (MAMA), Asias største TV-sendte musikkshow som skal vises i 94 land. Da brødrene ankom Hong Kong i går, ble de hentet av bevæpnede vakter ved gaten og fraktet til hotellet.

- Du vet jo aldri. Plutselig kommer det noen bevæpnede journalister, spøker Bård Ylvisåker, som begynner å bli frisk etter streptokokkinfeksjonen han pådro seg sist uke.

- Jeg har fått en moderne medisin kalt antibiotika. Og så har jeg fått sovet litt.

Ventet på Paris Det var imidlertid ikke bare på flyplassen at Ylvis-brødrene, som er en av hovedopptredenene på MAMA, har fått stjernebehandling.

- Det er veldig mange ganger det har slått oss det siste døgnet at vi skulle ønske vi var ordentlige stjerner, for alle som jobber rundt oss oppfører seg som om vi er det. De hadde jo egentlig fortjent å få Lady Gaga eller noe. Dette er i alle fall opptredenen til nå hvor vi har blitt hauset mest opp og leverer minst valuta i sammenlignet med forventningene, sier Vegard Ylvisåker.

øvingen i går kveld hadde de garderobe ved siden av Paris Hilton. Hennes sceneutskeielser gjorde at Ylvis-brødrene måtte vente på å få sette i gang med å perfeksjonere dansetrinnene sine til fredag.

- Hun brukte så lang tid på å øve. Hun skal være DJ. Hun sa bare «You're totaly going to kill it. Killin'it». Det var litt sånn «Hver gang vi møtes»-stemning, bare i en garderobe i Hong Kong, sier Vegard.

Øyeblikket da de fikk se scenen hvor de skal opptre, som er spesialbygd for anledningen, beskriver Bård som «surrealistisk».

OMRINGET: Asiatisk presse er også glade i Ylvis. Foto: Jonas Pettersen
OMRINGET: Asiatisk presse er også glade i Ylvis. Foto: Jonas Pettersen Vis mer

- Den var svær. De har bygget containere og oppblåsbare rever, sier han før broren avbryter ham.

- Må ikke du røpe for mye her! Folk skal jo se dette på TV, formaner han.

- Gule popjenter Det har nemlig vært mye hemmelighetskremmerier rundt hvordan Ylvis' MAMA-opptreden kommer til å bli. Det som imidlertid er sikkert, er at de skal dele scene med det sørkoreanske jentebandet Crayon Pop i et samarbeidsnummer. Bård betegner dem som favorittjentebandet hans fra Sør-Korea.

- De så jo ut som de var 13 år gammel. Og så var de veldig gule. Øh, ikke sånn gule da, de hadde gule klær på seg, sier Vegard og blir ertet av broren for den lille forsnakkelsen.

- Og så takket de hver gang vi hadde hatt gjennomkjøring. De var veldig hyggelige mot oss. Jeg føler at det hadde vært påtatt om vi skulle være sånn «thank you, thank you» tilbake igjen, for de vet at vi er fra en annen kultur. Men samtidig er man redd for å virke litt sånn ..., fortsetter han og viser fram hvordan han ser ut når han er veldig slapp og uinteressert.

HONG KONG-HILTON: En slengkyssende Paris Hilton fulgte bare minutter etter at Ylvis hadde forlatt Hong Kong International Airport onsdag morgen. Genseren hadde hun hadde valgt for anledningen tyder også på at hun ikke er redd for å vise følelser. Foto: Jonas Pettersen
HONG KONG-HILTON: En slengkyssende Paris Hilton fulgte bare minutter etter at Ylvis hadde forlatt Hong Kong International Airport onsdag morgen. Genseren hadde hun hadde valgt for anledningen tyder også på at hun ikke er redd for å vise følelser. Foto: Jonas Pettersen Vis mer
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media