Anmeldelse: «Hver gang vi møtes»

Nå må TV 2 skaffe noen «Hver gang vi møtes»-kanoner

Årets sesong ble avsluttet med duetter i kveld. Skal programmet fortsette må TV 2 få tak i artister med låter vi har et sterkere forhold til. 

DUETTER: Hanne Sørvaag og Margaret Berger avsluttet årets sesong av «Hver gang vi møtes» . Skal det bli en sesong nummer sju må TV  2 overtale artister med enda mer appell enn årets sju. Alle foto: TV 2   
DUETTER: Hanne Sørvaag og Margaret Berger avsluttet årets sesong av «Hver gang vi møtes» . Skal det bli en sesong nummer sju må TV  2 overtale artister med enda mer appell enn årets sju. Alle foto: TV 2    Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

TV: Alle de sju artistene har fått hver sin kveld, og på denne «siste natten med gjengen» var det duetter som sto på programmet. «Hver gang vi møtes» kan forsatt ha livets rett, men årets sesong avslører at serien trenger noen «kanoner» om den skal fortsette. Hører dere, Bjørn Eidsvåg, Åge Aleksandersen og Kari Bremnes? Deres tid er kommet!

Dette mener Dagbladets anmelder om kveldens tolkninger:

Åse Kleveland og Benny Borg: «Ferje over Mjøsa» (Gerry Marsden / Eldar Vågan)

«Ferry Cross The Mersey» (en film og en hit med Gerry & The Pacemakers fra 1965) fikk ny språkdrakt av Eldar og ble en hit med Vazelina Biliopphøggers - ei sann fortelling fra et ferjecruise på Mjøsa. Her får den enda en ny versjon. Åse og Benny har ønsket å ta den i en helt ny og annerledes retning, med kontrabass som det sentrale instrumentet i tillegg til «juksetrekkspill». Jeg kan strekke meg til å mene at det er et godt forsøk, men den finner ikke helt formen. Det blir for langt unna Mjøsa, for å si det sånn.Temposkiftet midtveis forstyrrer dessuten flyten i sangen.

Valsen er vel på samme nivå, men i motsetning til flere av de andre har de to ikke vært med i «Skal vi danse»!

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer