Nå planlegges «Avengers 2»

Den første filmen har slått alle tidligere Hollywood-rekorder.

(Dagbladet): Superheltfilmen «The Avengers» har hatt det beste billettsalget noensinne for en premiere.

Filmen ble den første til å overstige den magiske grensen på 200 millioner dollar i den amerikanske åpningshelgen, skrev The Telegraph tidligere denne uka.

Tirsdag hadde den spilt inn for hele 700 millioner dollar på verdensbasis, melder CNBC.

- Enorm interesse Ikke overraskende ser nå produksjonsselskapet Walt Disney sitt snitt til å håve inn enda mer penger på superheltene.

I et intervju med CNBC tirsdag kunne administrerende direktør for Disney-konsernet, Robert Iger, avsløre at de allerede har begynt å tenke på en oppfølger.

- Fra «The Avengers» får vi muligheten til å lage «Thor 2» og «Iron Man 3», og forhåpentligvis en ny «Avengers»-film. Vi ser en enorm interesse for «Avengers»-produkter og spill, sier Iger.

Dette utsagnet blir av flere internasjonale filmnettsteder tolket dithen at en oppfølger vil komme.

Populær også i Norge Som Dagbladet tidligere har skrevet ventes det at «The Avengers» havner på den eksklusive listen over filmer som har et verdensomspennende billettsalg på over 1 milliard dollar.

Her hjemme har «The Avengers» stått for årets premierehelg på kino i Norge så langt i år.

I åpningshelgen ble filmen sett av over 80 000.

Dagbladets anmelder ga filmen terningkast fem.

POPULÆRE: Skuespillerne Scarlett Johansson, Chris Hemsworth, Chris Evans, Jeremy Renner, Robert Downey Jr. og Mark Ruffalo i en scene fra den første «Avengers»-filmen som nylig hadde premiere. Foto: Reuters/Marvel Studios/NTB Scanpix
POPULÆRE: Skuespillerne Scarlett Johansson, Chris Hemsworth, Chris Evans, Jeremy Renner, Robert Downey Jr. og Mark Ruffalo i en scene fra den første «Avengers»-filmen som nylig hadde premiere. Foto: Reuters/Marvel Studios/NTB Scanpix Vis mer