GAMLE KJENTE: Robbie Williams har for vane og kuppe showet når han er gjest hos Fredrik Skavlan. Nå kan det være duket for uforutsette hendelser i programmet igjen, når den nygifte popsangeren kommer på besøk til Fredrik Skavlan i høst. 
Foto: Lars Eivind Bones / Dagbladet
GAMLE KJENTE: Robbie Williams har for vane og kuppe showet når han er gjest hos Fredrik Skavlan. Nå kan det være duket for uforutsette hendelser i programmet igjen, når den nygifte popsangeren kommer på besøk til Fredrik Skavlan i høst. Foto: Lars Eivind Bones / DagbladetVis mer

Nå sees de snart igjen

Storsjarmøren Robbie Williams elsker å være hos Skavlan.

|||(Dagbladet:) Alt kan tyde på at Robbie Williams virkelig er Fredrik Skavlans aller største favorittgjest. Nå kommer superstjernen igjen på besøk til nordmannens suksessprogram.

24. september tar talkshowkongen plass i stolen i «Skavlan»-studio og innleder en ny sesong med sitt populære show.

Det er tredje gang Robbie Williams kommer til «Skavlan», når han nå tar med seg et gjenforent Take That til studio. Robbie Williams gjestet «Skavlan» så sent som i fjor vinter.

Inviterte seg selv I etterkant av besøket røpte redaksjonssjefen overfor Dagbladet at det da var Robbie Williams selv som skal ha sagt til sitt management at han var interessert i å komme på «Skavlan» igjen, og de formidlet dette til redaksjonen.

Også denne gangen er det et ønske fra dem om å gjeste «Skavlan».

- Vi ble forespurt fra Take Thats plateselskap Universal, om at et nytt besøk var ønskelig, forteller redaksjonssjef Leif Åge Reme til Dagbladet.

Fredrik Skavlan er utvilsomt blitt en stjernemagnet. Det har han greid ved hjelp av et godt nettverk, viktig bistand fra plateselskapene og gode anbefalinger superstjernene imellom.

Bare i fjor var stjerner som Rihanna og Jay-Z der. Det var også John Mayer, Shakira, Will Smith, Jada Pinkett Smith og Rosanne Cash og Norah Jones.

- Skavlan har lang fartstid med store internasjonale stjerner. De snakker sammen, de også, sa Leif Åge Reme, redaksjonssjef i «Skavlan»-redaksjonen til Dagbladet tidligere i år.

Redaksjonen har fått tilbakemeldinger som viser at programmet har fått et godt rykte ute blant superstjernene, noe gjestelista denne høsten bærer preg av.

- En fantastisk liste  I tillegg til Skavlan-vennen Robbie Williams, er også Led Zeppelin-sangeren Robert Plant med sitt Band of Joy, den amerikanske countrystjernen Taylor Swift, og Gøteborgs stolthet Håkan Hellström blant gjestene.

Fredrik Skavlan sier i en pressemelding i dag at han og redaksjonen er stolte over å presentere en rekke store artister.

- Det er en fantastisk gjesteliste vi har til høsten og vi gleder oss naturligvis over at artistene velger å komme til showet. Og de kommer ikke bare for å opptre, det her er jo de beste talkshowgjestene man kan tenke seg, sier Fredrik Skavlan om sesongens artister.