Nå skal de spille sammen igjen

Radiohead planlegger nytt album.

SAMMEN IGJEN: Tre år har gått siden Radiohead ga ut sitt forrige album. Nå planlegger de å spille inn sitt niende studioalbum. Foto: Dagbladet
SAMMEN IGJEN: Tre år har gått siden Radiohead ga ut sitt forrige album. Nå planlegger de å spille inn sitt niende studioalbum. Foto: Dagbladet Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): I 2011 slapp Radiohead sitt åttende studioalbum, «The King of Limbs». Siden da har det vært stille fra det britiske bandet.

Lørdag kveld var gitarist i bandet, Jonny Greenwood, gjest på BBC, og fortalte at bandet nå planlegger å spille inn ny musikk.

- Vi skal spille - Vi skal starte igjen i september. Vi skal spille, øve og spille inn, og så se hvordan det låter, sa Greenwood ifølge bransjebladet NME.

Siden 2011 har frontfiguren Thom Yorke turnert med sideprosjektet sitt «Atoms for Peace», trommisen Philip Selway har jobbet med sitt andre soloalbum som kommer i oktober, mens Greenwood har jobbet med filmmusikk.

- Vi er som et saktegående dyr Allerede i mars hintet Greenwood til at en gjenforening med Radiohead kunne være mulig.

- Vi skal møtes på slutten av sommeren, for å lage en plan. Men, dere vet, vi er som et saktegående dyr, det har vi alltid vært. Jeg antar at vi skal bestemme hva vi skal gjøre når vi møtes, sa han da til Nashville Cream.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer