Nå skal «Heroes» reddes

Håper på fanfavoritt.

(Dagbladet.no): Seertallene til «Heroes» har vært svært skuffende i etterkant av den voldsomt suksessfulle førstesesongen.

Og når seermassen falt med 20 prosent fra sesong to til sesong tre i USA - ned til litt over 10 millioner - fikk NBC og serieskaper Tim Kring nok. Tildligere denne uka fikk derfor Jesse Alexander og Jeph Loeb, to av de viktigste produsentene/ manusforfatterne, sparken.

Nå håper både fans og NBC at en tidligere favoritt kommer tilbake.

Fikk mye skryt

Bryan Fuller - som Dagbladet.no tidligere har intervjuet - fikk nemlig æren for å ha skrevet noen av de beste episodene i seriens første sesong.

Blant disse var episoden «Company Man», som gikk bort fra flerhistorieformatet og heller konsentrerte seg om historien til familien Bennet.

Men Fuller hadde ambisjoner om sin helt egen serie, etter at hans tidlige forsøk «Dead Like Me» og «Waterfalls» ble kansellert.

Derfor valgte han å forlate «Heroes» for å lage den svarte komiserien «Pushing Daisies» for ABC. Men Fuller selv hinter nå om at en retur ligger i kortene.

Nå skal «Heroes» reddes

Vil leke

- Jeg er knyttet eksklusivt til «Daisies» fram til etter visningen av den trettende episoden i sesongen, som vises i midten av januar, forteller Fuller til Entertainment Weekly.

«Pushing Daisies» er nå inne i sin andre sesong, men mange tror ABC med dette kommer til å sette strek.

Serien er kritikerrost, men relativt smal.

- Hvis ikke «Daisies» blir plukket opp for en tredje sesong, vil jeg definitivt tilbake for å leke med vennene mine i «Heroes», sier Fuller.

I GULLALDEREN: «Heroes» fikk masse skryt for sin førstesesong, men så gikk det nedover. Foto: NRK
I GULLALDEREN: «Heroes» fikk masse skryt for sin førstesesong, men så gikk det nedover. Foto: NRK Vis mer