- Nå skal jeg drikke meg dritings

NRKs sex-program vant Gullruten. «Trekant»-Thomas er ikke i tvil om hvordan han skal feire.

ÅRETS NYSKAPING: NRKs sexprogram «Trekant» vant prisen årets nyskaping. Programlederne Thomas Albertsen Dahlen, Marie Klinge og Pia Dailey Christoffersen smilte fra øre til øre og jublet hele veien fra scenen til bakrommet. Foto: Eirik Helland Urke
ÅRETS NYSKAPING: NRKs sexprogram «Trekant» vant prisen årets nyskaping. Programlederne Thomas Albertsen Dahlen, Marie Klinge og Pia Dailey Christoffersen smilte fra øre til øre og jublet hele veien fra scenen til bakrommet. Foto: Eirik Helland Urke Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Til tross for at regnet pøste ned, stråle alt som kunne krype og gå av kjendiser på den røde løperen i Bergen i kveld.

Festpyntet og fine gikk alle inn i Grieghallen, hvor den gjeve bransjeprisen ble delt ut. Som vanlig var det knyttet store forventninger til Dorthe Skappels antrekk. Likevel var det ikke fjernsyndivaen som skulle hedres i går.

- Fortjent NRK-serien «Trekant» har skapt mye oppmerksomhet og en rekke overskifter. Da Dagbladet møtte de tre programlederne for sex-programmet på den røde løperen, sa programleder Pia Dailey Christoffersen at det var fortjent om de vant.

Når de sto ved siden av hverandre med prisen mellom seg, smilte alle fra øre til øre og jubla hele veien fra scenen til bakrommet.

-  Det er så skjønt, sier Marie Kinge før Thomas Albertsen Dahlen følger opp:

- Det kunne ikke vært bedre.

Trekløveret sto med en gylden firkant mellom seg og jubelen ville ingen ende ta.

- Dette var fortjent. Det er jo nyskapning. Nå skal vi feire - hæla i taket og tenna i tapeten, sier Pia Dailey Christoffersen.

- Vi skal drikke oss dritings, sier Albertsen Dahlen og jubler igjen.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer