ÅRETS NYSKAPING: NRKs sexprogram «Trekant» vant prisen årets nyskaping. Programlederne Thomas Albertsen Dahlen, Marie Klinge og Pia Dailey Christoffersen smilte fra øre til øre og jublet hele veien fra scenen til bakrommet. Foto: Eirik Helland Urke
ÅRETS NYSKAPING: NRKs sexprogram «Trekant» vant prisen årets nyskaping. Programlederne Thomas Albertsen Dahlen, Marie Klinge og Pia Dailey Christoffersen smilte fra øre til øre og jublet hele veien fra scenen til bakrommet. Foto: Eirik Helland UrkeVis mer

- Nå skal jeg drikke meg dritings

NRKs sex-program vant Gullruten. «Trekant»-Thomas er ikke i tvil om hvordan han skal feire.

(Dagbladet): Til tross for at regnet pøste ned, stråle alt som kunne krype og gå av kjendiser på den røde løperen i Bergen i kveld.

Festpyntet og fine gikk alle inn i Grieghallen, hvor den gjeve bransjeprisen ble delt ut. Som vanlig var det knyttet store forventninger til Dorthe Skappels antrekk. Likevel var det ikke fjernsyndivaen som skulle hedres i går.

- Fortjent NRK-serien «Trekant» har skapt mye oppmerksomhet og en rekke overskifter. Da Dagbladet møtte de tre programlederne for sex-programmet på den røde løperen, sa programleder Pia Dailey Christoffersen at det var fortjent om de vant.

Når de sto ved siden av hverandre med prisen mellom seg, smilte alle fra øre til øre og jubla hele veien fra scenen til bakrommet.

-  Det er så skjønt, sier Marie Kinge før Thomas Albertsen Dahlen følger opp:

- Det kunne ikke vært bedre.

Trekløveret sto med en gylden firkant mellom seg og jubelen ville ingen ende ta.

- Dette var fortjent. Det er jo nyskapning. Nå skal vi feire - hæla i taket og tenna i tapeten, sier Pia Dailey Christoffersen.

- Vi skal drikke oss dritings, sier Albertsen Dahlen og jubler igjen.

Mer Svendsen «Svendsen om Hansen og Jensen» vant prisen i klassen beste magasin- og livstilprogram.

- Dette er veldig kult! Jeg hadde tenkt det skulle bli stas, men det er så mye bedre. Jeg så ikke på oss som noen favoritter, sier Truls Svendsen til Dagbladet rett etter han har mottatt prisen.

- Blir det mer «Svendsen om Hansen og Jensen» nå?

- Det blir  mer program, men vi har jo vært over hele Norge nå, så jeg vet ikke helt hva det blir. Vi må finne på noe nytt, sier Svendsen.

POPULÆR TRIO: Serien «Trekant» var en gedigen suksess for NRK. Nå har de også vunnet «Gullruten»-pris.  Foto: Eirik Helland Urke
POPULÆR TRIO: Serien «Trekant» var en gedigen suksess for NRK. Nå har de også vunnet «Gullruten»-pris. Foto: Eirik Helland Urke Vis mer