- Nå skal jeg leve

Ann Karene Molvig gleder seg til å reise for pengene hun vant i Robinson.

Nesten en halv million nordmenn fikk med seg finalen i Robinson søndag kveld. Norsk Gallups tall viser et gjennosmnitt på 468 000 seere, godt over snittet på 347 000.

Som kjent trakk Ann Karene Molvig fra Rygge det lengste strået i tidenes mest spennende finale.

- Hallvard at Bjørn Andre skiftet mening da han var oppe og skrev stemmen sin i andre runde, men jeg skjønte ikke at jeg hadde vunnet før siste stemme var avgitt. Da jeg så at Bjørn Andre hadde skiftet mening tenkte jeg at «nå har Bjørn Andre og Kjetil bytta». Jeg turde ikke håpe på noe, for jeg var redd for å bli skuffa. Jeg hadde sommerfugler i magen hele tida, sier Ann Karene til Dagbladet.no.

- Hva sa Hallvard til deg etterpå?

- Han var skuffa, for han ville nok gjerne vinne. Men vi pratet ikke så mye sammen etter øyrådet.

Ann Karene har foreløpig ingen planer om å slutte i barnehagen på Ekholt, men hun holder mulighetene åpne for andre tilbud.

- Jeg trives veldig godt i jobben, men jeg jobber ikke i barnehage om ti år. Jeg liker å prøve mye forskjellig, og det kunne for eksempel vært spennende å prøve seg som programleder i et reiseprogram. Jeg liker å reise, sier hun.

I dag svarte Ann Karene på spørsmål fra leserne, og mange lurte på hva hun skulle bruke pengepremien på 250 000 kroner til.

- Jeg har sagt før at jeg skal dykke med haier. Jeg har hatt det som drøm lenge, og det var derfor jeg tok dykkersertifikatet. Før var jeg superfornuftig, fokusert på å spare penger, men nå vil jeg leve litt mer. Hvis jeg dør i morgen skal jeg i hvert fall ha gjort noe morsomt og utfordrende. Jeg skal dø som en lykkelig kvinne, ler Ann Karene.

Og det beste minnet fra ekspedisjonen?

- Opplevelsen. Det blir umulig å plukke ut en ting som beste minne, sier Ann Karene, og haster videre til andre mediaopptredener.

UT PÅ TUR: Ann Karene Molvig gleder seg til å dykke med haier etter å ha tjent 250 000 kroner på å vinne Robinson.