- Nå skal jeg synge på ordentlig

Milli Vanillis gjenlevende medlem Fabrice Morvan satser på comeback - uten playback.

Milli Vanilli, kjent for sine spenstige dreads og sykkelshorts, men kanskje aller mest for at de ble tatt på fersken som fake frontfigurer som ikke sang sjøl, kan i år feire tiårsjubileet for Grammyprisen som seinere ble tatt fra dem.

Fabrice Morvan, gruppens gjenlevende medlem etter at mimepartner Rob Pilatus døde på grunn av dop for to år siden, satser nå på et comeback. Og denne gangen lover han at det blir uten playback.

- Jeg har måttet begynne helt fra start igjen. Det har vært mange biter å legge på plass i puslespillet, sier den 33 år gamle artisten til Aftonbladet.

Han er klar over at det blir vanskelig å slippe unna fortiden. Duoen kom fra ingensteds, solgte 14 millioner kopier av «Girl You Know It's True». Medieoppmerksomheten både før og etter avsløringen var enorm, og i ettertid har det vært sjeldent en har hørt navnet «Milli Vanilli» uten påfølgende latter.

- Vi var to sultne unggutter i Munchen som trodde på det en mektig plateprodusent sa. Når det siden begynte å snurre kunne vi ikke trekke oss ut av det. Vi hadde skrevet under på en kontrakt vi ikke hadde lest, sier han.

PRØVER PÅ NYTT: Eks-Milli Vanilli Fabrice Morvan (t. h) satser på et comeback. Her sammen med avdøde Rob Pilatus.