Nå skal John McCain twittervjues

I fjor kunne han ikke sende e-post.

SENATOR JOHN MCCAIN: Går fra selverklært teknologisk analfabet til å ta del i journalistisk nybrottsmark: Twittervjuet. Foto: Scanpix.
SENATOR JOHN MCCAIN: Går fra selverklært teknologisk analfabet til å ta del i journalistisk nybrottsmark: Twittervjuet. Foto: Scanpix. Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet.no): Under fjorårets valgkamp i USA ble republikanernes visepresident kjent som en selverklært teknologisk analfabet.

- Folkene mine går på nett. Jeg lærer å gå på nett selv nå, og snart klarer jeg meg nok på egen hånd, sa senator John McCain (73) til The Telegraph i fjor sommer. Som kjent tapte han valgkampen for den 25 år yngre senatoren Barack Obama (47).

Nå skal imidlertid McCain live-intervjues på Twitter av George Stephanopoulos fra ABC News, skriver AP.

Twittervjuet skal sendes klokka seks norsk tid neste tirsdag, og Stephanopoulos oppmuntrer alle til å sende inn forslag til spørsmål - innenfor rammen på 140 tegn.

Det nevnes ikke om det er McCain selv eller rådgiverne hans som står for selve twitringen, men uansett kan det bli spennende å se en politiker svare kortfattet og konsist på spørsmål. Grensen på 140 tegn gjelder selvsagt også for senatoren.

Følg Stephanopoulos på #GStephanopoulos
Følg McCain på #SenJohnMcCain

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer