Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

Nå skal Mario slåss mot Solid Snake

«Super Smash Bros.» kommer til Wii!

LOS ANGELES (Dagbladet.no): På en hemmelig konferanse i etterkant av den første dagen på spillmessen E3 i Los Angeles, overrasket Nintendo alle med en ekstranyhet.

«Super Smash Bros. Brawl» vil komme til Nintendos nye spillkonsoll, Wii - og spillet vil ha en unik gjestefigur. 

Slåssespill

Spillet er oppfølgeren til «Super Smash Bros. Melee», et slåssespill som setter alle de kjente og kjære Nintendo-maskotene mot hverandre i en kamp til døden, og som også er det mestselgende spillet på Nintendo GameCube.

Det vil være det første annonserte spillet som ikke vil ta bruk av bevegelses-sensorene i kontrolleren - faktisk kan du bruke en GameCube-spake om du vil.

Overraskende

Flere overraskelser lå også på lur. Ingen andre enn Solid Snake fra den svært populære Metal Gear Solid-serien er med i spillet, sammen med Wario, Pit (fra Kid Icarus på den originale NES-konsollen) og Metaknight (en av bossene i Kirby-serien).

At Snake er med åpner muligheten for at andre karakterer fra spillutviklere utenom Nintendo er med i spillet som tradisjonelt kun har hatt Nintendos egne personligheter.

I tillegg er Samus fra «Metroid»-spillene med - og for første gang får vi se henne uten rustningen sin.

Gratis online

Spillet vil også dra nytte av Wiis trådløse internett-funksjon, og være helt gratis å spille online. Musikken vil være laget av Nobuo Uematsu, kjent fra «Final Fantasy»-spillene.

- En av hovedgrunnene til å lage spillet var at Nintendo, når de skulle få konsollen online, ville de at det var Smash Bros. som gjorde det, sa Masahiro Sakurai, skaperen av serien som hadde sitt første innslag på Nintendo 64.

Spillet kommer i butikkene neste år.

MER SLÅSSING: Det dukker opp flere kjente Nintendo-figurer i «Super Smash Bros. Brawl» - og også en kjent herremann fra Konamis verden ...
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling