Nå skal Mr. T bekjempe nazistene

Sammen med «Sims»-skaper Will Wright!

BLIR SPILLHELT: Snart kan du også spille som Mr. T. Illustrasjon: MOHAWK MEDIA
BLIR SPILLHELT: Snart kan du også spille som Mr. T. Illustrasjon: MOHAWK MEDIAVis mer

(Dagbladet.no): Det er mange som husker Mr. T for hans rollefigur B.A. Baracus i 80-tallsserien «The A-Team», men han har siden den gang vært aktiv - også som tegneseriefigur.

Nå har spillselskapet ZootFly, som først ble kjent for sin uoffisielle «Ghostbusters»-prototyp, annonsert at de skal lage en spillserie basert på tegneserien om Mr. T.

Vanlig action?
I spillene må Mr. T slåss seg gjennom store kamper, plattformbrett og omgivelsesbaserte puslespill, skriver ZootFly på sine hjemmesider.

Kanskje ikke det mest spennende spillkonseptet du har hørt om, tenker du kanskje. Men så kommer beskrivelsen av det første spillet, som skiller seg kraftig fra noe vi har sett før.

Vel er det nazister, som med sine gigantmaskiner herjer i søramerikanske regnskoger, tapte byer, industrielle områder og moderne militærbaser, som må bekjempes.

Ikke vanlig medhjelper
Det er imidlertid ikke hvemsomhelst Mr. T vil ha ved sin side. I tillegg til figurer fra tegneserien vil ingen mindre en «The Sims»-skaper Will Wright kjempe ved hans side.

I spillets univers er ikke Will Wright spillskaper, men en genforsker som blir kidnappet til å jobbe med en diabolsk plan. I stedet slår han seg sammen med Mr. T, og sammen må de nedkjempe nazistene og deres utstyr.

Spillet, som kan bli en interessant affære på mange måter, planlegges utgitt på PlayStation 3, Xbox 360, Wii og pc.

SLIK VI KJENNER HAM: «The Sims»-skaper Will Wright er ingen typisk spillhelt, men vil slåss side om side med Mr. T i hans kommende spill.Foto:  AFP PHOTO / RYAN ANSON / SCANPIX
SLIK VI KJENNER HAM: «The Sims»-skaper Will Wright er ingen typisk spillhelt, men vil slåss side om side med Mr. T i hans kommende spill.Foto: AFP PHOTO / RYAN ANSON / SCANPIX Vis mer