Nå skal Netflix hjelpe deg ha sex foran TV-en

Lanserer egen knapp som demper lyset, skrur av telefonen og bestiller mat på døra.

(Dagbladet): Netflix har laget en egen «sex-foran-TV-en»-knapp, kalt «The Switch».

Strømmegiganten har også satt sammen en guide, slik at du kan bygge herligheten selv, tilpasset dine egne behov, melder Engadget.

Bakgrunnen for sex-knappen er begrepet «Netflix and chill», som har slått rot i ungdommelig begrepsbruk gjennom sommeren. «Det betyr at du besøker partneren din sitt hus, og har sex med Netflix på i bakgrunnen», forklarer Urban Dictionary, og i datingapp-verden er ikke «Heisann. Litt Netflix og chill i kveld?» noen uvanlig forespørsel.

Demper lys, skrur av mobil For å gjøre dette enda lettere introduserer altså Netflix «The Switch» - et lite panel hvor du med få tastetrykk kan gjøre stua di klar for kvalitetstid med den du har kjær - eventuelt bare den du har nær. 

«The Switch» setter Netflix i strømmemodus, skrur telefonen din på flyvemodus, skrur av varsler fra Snapchat og andre irriterende apper og - selvfølgelig - demper belysninga i rommet.

Ideen bak sex-knappen er enkel: En bryter som ved hjelp av noen simple dippedutter kobles til Internett, og «snakker» med både telefonen din, din TV, nettet ditt og Netflix. Har du for eksempel mulighet til å styre belysninga i stua ved hjelp av telefonen, som mange har, kan du også gjøre det med Netflix-knappen. 

Slik kan du og din utkårede gå fra en kjedelig «så-hvordan-går-det-på-jobben»-prat til heftig og het romanse på få sekunder, og dét ved hjelp av en liten bryter du «tilfeldigvis» hadde på innerlomma hele tida. 

Lag din egen Netflix gir deg også muligheten til å bygge ut sex-knappen med spesialdesignede funksjoner, knyttet opp mot mobilappene dine og spesialtilpasset dine «Netflix and chill»-preferanser.

Hva med å bestille litt sushi fra den sjappa på hjørnet, så du ikke behøver å starte post-sex tilværelsen på en tom mage? Eller legge Netflix-filmer og serier i kø, så TV-kvelden aldri må ta slutt?

Har du en app for det, kan den nye Netflix-knappen fikse biffen (eller i dette tilfellet sushi) for deg - forutsatt at du har en middels god teknologisk kompetanse under beltet, da.

«The Switch» kommer også med LED-lys, så den ikke forsvinner i mørket og kjøpes på nettet via Netflix' egne sider. 

BRUKERGUIDE: Netflix forklarer deg hvordan «The Switch» fungerer. Foto: Netflix
BRUKERGUIDE: Netflix forklarer deg hvordan «The Switch» fungerer. Foto: Netflix Vis mer