Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

Nå skal Tore tilbake på sporet

Premieredatoen er satt.

KLAR FOR NYE HISTORIER: Tore Strømøy har sporet opp tapte slektninger i flere sesonger. Fra november er han tilbake på skjermen. Foto: Håvard Kallestad
KLAR FOR NYE HISTORIER: Tore Strømøy har sporet opp tapte slektninger i flere sesonger. Fra november er han tilbake på skjermen. Foto: Håvard Kallestad Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Det er Facebook-siden til programmet «Tore på sporet» som kan avsløre nøyaktig når vi får flere episoder av det folkekjære tv-konseptet.

«Tv-ledelsen i NRK har bestemt at Tore på sporet skal flyttes fra søndag til lørdag. Dermed blir det ikke premiere førstkommende søndag som tidligere annonsert, men lørdag 14 november. Dermed er Tore på sporet tilbake på lørdager, slik det hele startet for 20 år siden!» står det å lese på siden.

Dermed er det klart for et knallhardt oppgjør om tv-seerne lørdag 14. november: Samme kveld sender TV 2 finalen i «Skal vi danse».

Dansekonseptet, inne i sin ellevte sesong, har slitt med å holde på seernes oppmerksomhet denne høsten. I hard konkurranse med NRKs «Stjernekamp» har seertallet på sitt laveste vært nede på 485 000 i snitt. Det inntraff 10. oktober, da mange nok valgte å følge landskampen Norge-Malta.

Ifølge Wikipedia har «Tore på sporet» blitt produsert i syv sesonger siden 1996. Den kommende sesongen blir altså åttende runde for sporhunden fra Frøya.

Instagram Følg @dagbladet.no på Instagram

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!