KRANGLEFANTER: Sirkus Eliassen og Bjørnar Karlsen tok i mot Spellemannpris sammen etter en god del krangling.. Foto: Eirik Helland Urke
KRANGLEFANTER: Sirkus Eliassen og Bjørnar Karlsen tok i mot Spellemannpris sammen etter en god del krangling.. Foto: Eirik Helland UrkeVis mer

- Nå skal vi krangle om hvem som skal ha statuetten

Sa at Sirkus Eliassen skulle «suge p***», i kveld tok de i mot Spellemann sammen.

STAVANGER (Dagbladet): Sirkus Eliassen og Ben Kinx' «Æ vil bare dans» har herjet de norske hitlistene det siste året. Da var det kanskje ikke så rart at de tok hjem prisen for årets hit under kveldens Spellemann-utdeling.

Men opptakten til det som i kveld var et hyggelig øyeblikk, har vært langt fra kjærlig.

Eliassen-brødrene Erik og Magnus har nemlig vært i full krig med Bjørnar Karlsen, DJ'en som var med å lage låta, om hvordan inntektene til låta skulle fordeles.

I fjor fjernet nemlig Sirkus Eliassen Bjørnar Karlsens navn fra låtkrediteringen til singelen som var en av de mest innbringende i 2012 .

Noen måneder seinere la Karsen ut følgende melding på Facebook, som en reaksjon på et intervju Magnus Eliassen hadde gjort med Aftenposten der han sa at han «ikke brydde seg om penger»:

«Ta heller å sug p... enn å prat så f... mye drit, Magnus Eliassen.»

I kveld var de imidlertid på scenen sammen og mottok Spellemann-statuetten, tilsynelatende vel forlikt.

- Hvordan er det å stå her sammen etter all kranglingen?

- Krangling, ja, det kan du si, sier Magnus Eliassen til Dagbladet.

- Nå skal vi krangle om hvem som skal få dette trofeet, fulgte Bjørnar Karlsen opp og lo.

Trioen var overrasket over at det var de som gikk av med seieren.

- Vi hadde tenkt tanken om at det kunne være mulig, men vi hadde ikke turt håpe på det. Det er helt vilt, sier Magnus Eliassen.