Nå spilles en av de mest krevende scenene i «Snømannen» inn

Harry Hole er på plass på Schrøder.

FAVORITTSTEDET: I Jo Nesbøs bøker havner Harry Hole ofte innom Schrøder når han ikke klarer å holde seg edru. I dag spilles det inn scener til «Snømannen» der. I bildet er regissør Tomas Alfredson og Michael Fassbender. Foto: Lars Eivind Bones
FAVORITTSTEDET: I Jo Nesbøs bøker havner Harry Hole ofte innom Schrøder når han ikke klarer å holde seg edru. I dag spilles det inn scener til «Snømannen» der. I bildet er regissør Tomas Alfredson og Michael Fassbender. Foto: Lars Eivind Bones Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

ST. HANSHAUGEN (Dagbladet): I Jo Nesbøs bøker om Harry Hole spiller restauranten Schrøder en viktig rolle, som den forsofne politietterforskerens favorittvannhull.

I morges kl. 6 rykket over 100 filmfolk inn på St. Hanshaugen i Oslo for å spille inn scener til filmatiseringa av «Snømannen» inne på restauranten.

- I dag skal vi filme en veldig intens scene med mye dialog, mellom Michael Fassbender og Rebecca Ferguson, så vi legger mye mer øvelse i slike scener enn vi vanlig vis gjør, opplyser filmens pressetalskvinne Sasha Gibson til Dagbladet.

Filmingen i gang En gruppe filmfolk venter utenfor Schrøder, og et knippe skuelystne har stilt seg opp med kameraene på andre siden av gata for restauranten.

Gibson forteller at skuespillerne har øvd siden klokka ni i morges på scenene som skal spilles inn på Schrøder.

Og plutselig kommer Michael Fassbender, som spiller Harry Hole til innspillingsstedet.

Filmingen settes i gang.

Innspillingsleder rydder gata utenfor restauranten for både folk og annet som kan fanges opp av kamerane. Så roper han:

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer