Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

- Nå trenger jeg bare en mann!

Hun er ikke helt som andre bruder, Aqua-Lene. I går brudedebuterte hun på Steen og Strøms brudeshow i Oslo. I en gedigen brudekjole med slep, ørnetatovering på armen, fancy hår, og med brudebuketten som en girlander rundt livet skred lille Lene fra Ramnes nedover catwalken. Som om hun aldri skulle ha gjort annet.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

- Men det var garantert første gang, ler Lene.
Å jo da, hun trivdes godt i bruderollen. Og ikke minst, i brudekjolen .

- Den er kjempefin! Jeg lurer nesten på om jeg skal kjøpe den, jeg, sier Lene til Dagbladet, mens hun slapper av i en pause mellom de tre brudeshowene.

- Den er stor, men likevel enkel og fin. Den er slik jeg vil ha den, uten rysjer og perler og slikt. Det enkle er det beste, mener Lene.

Hun hadde ikke sett brudekjolen før modellmamma Liv Sjølie Amble kom med den.

- Jeg falt for den med en gang. De hadde jo en viss peiling på hvordan jeg var, og valgte kjole etter personligheten. De traff godt, fastslår Lene.

Stolt pappa

På rommet hennes på Grand Hotel sitter pappa Nystrøm og ser beundrende på datteren sin, som han kanskje skal føre oppover kirkegulvet en gang.

- Er hun ikke flott? undrer pappaen, og flott skriver vi under på på flekken.

- Går du i giftetanker, kanskje? Eller fikk du lyst til å gifte deg nå som du har hatt «generalprøven»?

- Nei, ikke akkurat giftetanker. Jeg fikk jo brudefølelsen. Men jeg mangler nå det viktigste, da.

- Å?

- Ja, brudgommen!

- Han bør kanskje være med. Har du noen gode kandidater på hånda?

Impulsivt

- Nei, jeg har ikke funnet ham, men sånn som jeg driver og flyr jorda rundt, så bør jeg nesten finne ham. Jeg veit han er der ute et sted, men trolig langt unna.

- Når du finner ham, er det et slikt stort, hvitt bryllup du ønsker deg?

- Hvis jeg finner den store kjærligheten, så er jeg så impulsiv og romantisk at jeg nok kommer til å stikke av for å gifte meg på et stille, rolig, romantisk sted. Et utebryllup. Det hadde vært noe!

Feriejobb

Egentlig er Lene hjemme for å få noen dagers velfortjent ferie, men Liv Sjølie Amble i Elite modellbyrå spurte så pent at Lene brøt løftet hun hadde gitt seg selv om ikke å jobbe i ferien.

- Jeg fant ut at jeg hadde litt lyst til å gjøre det likevel.

- Du så veldig profesjonell ut, har du vært modell?

- Jeg har litt modellerfaring, men likte egentlig ikke modellyrket. Sceneerfaring har jeg, så det var kanskje derfor det gikk bra. Men det er uvant å se folk sitte stille og mønstre deg opp og ned ... Jeg er mer vant til hysteriske folk som hopper opp og ned, vedgår Lene. For det er bare hysteri som dekker det hun opplever som frontfigur i suksessgruppa Aqua.

Tettpakket

Nå skal hun nyte fridagene helt til 26. januar. Da bærer det til London.

- Vi skal lage video til «Turn Back Time» og filmsoundtrack til «Sliding Doors». Videoen blir en integrert del av filmen. De regner med at det blir en skikkelig blockbuster, røper Lene.

7. februar er det dansk Grammy-utdeling (Spellemannpris), og dit forventes det at Aqua kommer, for de er nominert til ni priser!

- Like etter er det tysk Grammy, så reiser vi til Australia og New Zealand, noe jeg gleder meg veldig til. Har ikke vært der før, og det blir fryktelig spennende. Etterpå går vi i studio for å lage en spansk versjon av «Barbie Girl» og en promotur til Latin-Amerika, så blir det nytt album, innøving av nytt sceneshow, konserter og ... da er det sommer. Og slik fortsetter det.

- Da skal du nyte fridagene dine og passe godt på deg sjøl!

- Det skal jeg, slutter Lene, og gjør seg klar til neste brudeshow. Det tredje. Men hvor blir det av brudgommen?

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!