Nå vender han tilbake

Disney bekrefter ny film i «Indiana Jones»-serien.

KOMMER TILBAKE: Disney har bekrefta at det skal lages flere eventyr om Indiana Jones. Foto: NTB Scanpix
KOMMER TILBAKE: Disney har bekrefta at det skal lages flere eventyr om Indiana Jones. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Husker du scenen fra «Raiders of the Lost Ark» (1981) der Indiana Jones må bytte ut gullapen med en pose av samme vekt, slik at han unngår alle fellene i rommet?

Den ikoniske scenen er det mange som forbinder med den eventyrlystne arkeologen Jones, som det hittil er laget fire filmer om.

På Jones' ferder rundt om i verden følger vi som oftest jakten på historiske objekter. Nå kan det late som vi atter en gang får gå i hans fotspor.

Disney, som kjøpte rettighetene til både «Indiana Jones» og «Star Wars» for 4 milliarder dollar i 2012, bekrefter at det kommer flere historier i serien.

- Vi lover flere historier om George Lucas sitt «Star Wars» og «Indiana Jones». Det kommer, sier direktør Bob Iger i Disney til Bloomberg.

Hvorvidt det blir Harrison Ford som spiller rollen som Jones, er fortsatt ukjent.

Steven Spielberg, som har regissert de tidligere filmene, har derimot droppet hint om at stjerna, som nå er 71 år, returnerer.

- Jeg tror ikke noen kan erstatte Harrison som Indiana Jones, det tror jeg faktisk aldri kommer til å skje. Det er overhodet ikke min intensjon at en annen skuespiller skal ta over rollen, slik mange skuespillere har vekslet på å spille Spiderman eller Batman, sa han tidligere i høst.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer